sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

'I'm thankful everyday, how good it feels to say, I'm nothing without you'

Kesäkuu, nyt on jo tosiaan kesäkuu! Aika on jälleen mennyt äärettömän nopeasti ja kesäsäät ovat palaamassa kovaa vauhtia! Paljoa tämän viikon aikana ei olekkaan tapahnut, sillä huonot säät ovat meitä piinanneet, mutta koska ensi viikolla pääsen viettämään 19v. synttäreitäni, sekä valmistujaisiani niin ajattelin nyt kertoa tämän viikon kuulumiset!


Sunnuntaina ratsastin Vikillä kentällä askellajit läpi, melko rennosti, palautellen lauantain kisojen jäljiltä. Maanantaista torstaihin asti, mentiin jälleenn aika pitkälti maastoilulinjalla. Sateet pilasivat jälleen kenttämme kunnon, mutta onneksi meiltä löytyy loistavat maastot, joten hätä ei ollut tämännäköinen! Maanantaina kaulanaruilin Viksulla alkuun tarhassa ja lopuksi käytiin lähimaastoissa laukkailemassa. Maanantaina pääsin myöskin ottamaan Fasulla pari hyppyä, kun Jenna hyppäili sen vielä illemmalla.


Tiistaina ajattelin pitää Vikillä vapaan, mutta ajaattelin nyt kuitenkin muodonvuoksi käydä kävelylenkillä Vikin kanssa. Menin pelkillä riimuilla ja ohjilla, pääasiassa kävellen, mutta otettiin me pari pikkuista ravipätkääkin. Keskiviikkona suunnattiin Hennin kanssa raviradalle, jossa Viki käyttäytyi (ainakin, jos meidän pikku-Helkaan vertasi) todella asiallisesti ja oli kuin viilipytty! Vauhtiakin neidiltä löytyi enemmän kuin paljon, mutta Viki kyllä hidasti aina pyydettäessä. Torstaina käytiinkin sitten Jennan ja Fasun seurana heittämässä varmaan n. 10km maastolenkki. Paljon käyntiä ja ravia ja pari pätkää laukkaa. Viki oli jälleen hyvä, ilman mitään ihmeellisyyksiä.

Pari julkaisematonta kisakuvaa lauantailta!


Perjantaina kävinkin hakemassa Viksulle koulupenkin sovitukseen. Heti ensisovituksesta alkaen penkki vaikutti Vikille sopivalta ja ihan ookoolta, joten päätinpä vielä samana iltana kokeilla sitä kunnolla. Viki liikkui todella hyvin ja rennosti, ilman minkäänlaisia ongelmia. Hennikin käväisi neidin selässä testaamassa satulan, ja hänestäkin Viki liikkui ihan normaalisti myös tämän satulan kanssa. Päätin siis ostaa tämän satulan.

Lauantaina Emma tulikin mukaan tallille kuvailemaan, joten ajattelinpa kouluilla Vikillä vielä toisenkin päivän. Viki jälleen ihan hyvä, pienten alkukankeuksien jälkeen. Kyllä tuli ainakin huomattua, että satula on Vikille hyvä, sillä neiti liikkuu niin tyytyväisesti sen kanssa! Otin ihan normaalisti askellajit läpi, jonka jälkeen päästin Emman käymään Vikin kyydissä. Yllätyin kyllä positiivisesti, miten kivasti Emmalla ja Viksulla meni! Viki kulki tosi rennon ja tyytyväisen näköisenä. Käväisin vielä itsekkin lopuksi kyydissä, ottamalla ravia tuntumalla ja venyttelemässä eteenalas.

Ja ennekuin sanotte mitään istunnastani, huomioikaa, että olen nyt vuoden ajan aina työstänyt istuntaani estesatulalla, joten koulupenkkiin tottuminen vie taas hetken. Tiedostan itse kaikki istunta virheeni ja pyrin parhaani mukaan tulevissa koulutreeneissä niitä parantamaan! Pääasiahan uusien satuloiden kanssa kuitenkin on, että se on mukavampi hevoselle, kuin ratsastajalle. Ja kerran Viki liikkuu niin nätisti tämän satulan kanssa, niin enköhän minäkin totu taas koulusatulalla ratsastamaan :)














Emma ja Viksu! :)


Tämmöistä taas tälläkertaa! Palaan postailemaan ensi viikon alkupuolella, kun saan tuoretta materiaalia, niin kehtaakin postailla! :) Loppuun vielä muutama eilen napsittu kuva poneista ja meistä pellolla, sekä muutama oikein 'edustava' otos :D Älkää kuolko nauruun - osataan me olla oikeesti ihan normaalejakin! :)


Team Blue and Green!





4 kommenttia:

  1. henni taitaa olla viherpeukalossa töissä kun näin sen tänää. kiva postaus!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siellähän hän on töissä! :) Kiitos, kiva kuulla että pidit :)

      Poista
  2. Kiva postausja tosi kivan näkösesti meette!! :) ootte kyl tosi söpöi nois vikois kuvis hennin kaa :'D

    VastaaPoista