Tiia

Hei vaan! Tätä blogia kirjoittelee siis -95 syntynyt naisenalku, kotoisin Kouvolasta. Olen asunut elämästäni kolme vuotta (2011-2014) Lappeenrannassa, mutta keväällä 2014 muutin taas takaisin Kouvolaan. Tällä hetkellä asun yksin.

Valmistuin keväällä 2014 kokiksi Saimaan Ammattiopisto Samposta. Tällä hetkellä työskentelen Kauppakeskus Veturin Kotipizzassa. Vapaa-aikanani olen yleensä kavereiden kanssa ja tallilla. 

Luonteeltani olen ehkä hieman tiukkis, enkä aina osaa ottaa asioita ihan vaan huumorilla. Uusien ihmisten kanssa olen hieman ujo, ja voi kestää hetki ennen kuin jutun juurta alkaa löytymään, mutta tuttujen kanssa olen melko sosiaalinen ja puhelias, enkä tykkää olla vain hiljaa. Elin pitkän aikaa elämästäni koulukiusattuna, joka johtaa juurikin em. ujouteen. Lisää menneisyydestäni tässä postauksessa.

Ratsastajana olen hieman lyhytpinnainen ja hermostun nopeasti, jos joku asia ei onnistu. Välillä toki on niitäkin päiviä jolloin vain nauran, jos joku asia menee pieleen. Toivoisin että omistaisin hiukan pidemmät hermot - ehkä vielä joku päivä ;)!


Ratsastanut olen nyt n. 7 vuotta. Ratsastuksen aloitin vuonna 2007 Kouvolan hevoskeskuksella - tutummin suursuolla. Siellä taisin ratsastaa n. 3 vuotta, kunnes 2010 syksyllä vaihdoin Kiviharjuun. Kiviharjussa ratsastin tunneilla vuoden 2011 alkuun, jonka jälkeen siirryin valmentautumaan rp-ruuna Kleinerillä "Jerryllä".

Jerryn kanssa tulikin sitten treenailtua ja kisattu 2v3kk, ja yhteisiä kisojakin kertyi toista kymmentä. Jerryn kanssa päätin lopettaa lähinnä siitä syystä, ettei se poni liiemmin minulle opeta mitään, enkä halua maksaa siitä että saan ratsastaa sillä kerran viikossa oppimatta juurikaan mitään.

Minun ja Jerryn viimeiset yhteiset kisat.
Helppo C - sij. 1/33♥
Samalla ensimmäinen ja viimeinen voittomme..
Vikiä aloin liikuttelemaan vuoden 2013 helmikuussa, ja Vikiä olenkin liikutellut jo tähän päivään asti. Vikin kanssa ollaan startattu lukuisia kertoja estekisoissa seuratasolla, ja myös koulukisoissa ollaan käyty näyttäytymässä. Laila tuli mukaan kuvioihin vuoden 2014 alkupuolella, kun ystäväni Henni kysyi minua ponin toiseksi omistajaksi. Lissu tuli elämääni elokuussa 2014, kun etsimme tallillemme neljättä hevosta ja pian huomasinkin, että minulla on ihan ikioma hevonen!

Lisää Vikistä, Lailasta, Lissusta ja meidän kisatuloksista voitte lukea niille osoitetuista välilehdistä - Kiitos! :)