sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Valmistunut kokki kiittää & kuittaa!

Juhlat vihdoin juhlittu ja nyt minäkin olen virallisesti kokki! Koulut läpäisty ja tästä on suunta työelämään ja sitä kautta itsenäistymään kunnolla! Mieletöntä kuvitella, että olen nyt opiskellut 12 vuotta kolmessakin erioppilaitoksessa ja nyt olen vihdoin tässä! Aika on mennyt ihan äärettömän nopeasti ja vasta tätä tekstiä kirjoittaessani alan tajuta, että kyllä. Se on nyt oikeasti ohi!


Perjantaina olikin vuorossa valmistujaisjuhlani Lappeenrannan kaupungintalolla, jonne suuntasinkin yhdeksi. Siellä vierähtäkin nopeasti miltein kolme tuntia. Tilaisuuden aikana oli jos jonkinmoista puhetta ja esitystä, sekä tietysti valmistuvien opiskelijoiden todistusten jako. Olen todistukseeni enemmän, kuin tyytyväinen! Lisäksi sain stipendin hyvin sujuneista opinnoista - ei siis yhtään huono :)

Valmistujaistilaisuuden jälkeen kävin vielä ystäväni Jennin luona katsomassa hänen perheelleen tullutta uutta Collie-pentua. Oli kyllä äärettömän suloinen tapaus :') Pidemmittä puheitta, tähän väliin äitini ottamia kuvia valmistujaistilaisuudesta ja Jennin napsimia kuvia minusta ja 'Tuiskusta'.








Vikin kanssa oli perjantaina vuorossa kevyt kouluilu. Viki oli äärettömän hyvä, tasainen ja miellyttämishaluinen heti alusta alkaen! En edes muista milloin viimeksi se olisi ollut noin älyttömän hyvä! Täytyy ens viikolla katella aikaa taas siihen, että kouluillaan Vikin kanssa ihan rauhassa ilman suurempaa häslinkiä, josko neiti olisi silloinkin noin hyvä. Perjantaista ei valittettavasti ole materiaalia, sillä Lina ja Henni lähtivät maastoon, kun minä menin kentälle. Jos sitten ensi viikolla olisi luvassa taas uusia kouluilu kuvia!

Lailalla pidettiinkin perjantaina vapaa, joten ratsastinkin Lailalla mitä luultavimmin sunnuntaina tai maanantaina :)

Lauantaina olikin minun ''valmistujaiset'', eli siis valmistujaiskahvit sukulaisille. Kuvailtiin Hennin kanssa päivältä videopostaus, sekä paljon kuvia! Mm. minun valmistujaiskuvani! Pidemmittä puheitta antaa videopostauksen ja kuvien puhua puolestaan. En valitettavasti muistanut vierailta kysyä saako heistä julkaissa blogissa kuvia, joten saatte tyytyä katselemaan minun naamaani :D

















Tänään, sunnuntaina suunnataankin seuraestekisoihin Haminaan! Siellä starttaillaan Vikin kanssa luokat 80cm & meidän toinen 90cm! :) Palailen siis jälleen pian kisapostauksen muodossa postailemaan!

8 kommenttia:

  1. Onnee sulle jatkoon! Ja tosi kiva videopostaus! Ootte Viksun kaa nii sulosii, näyttää hienolta nuo 'laukkaamis' kuvat! <3

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia & tosi hieno toi sun mekko ja kampaus! :) Kiva video kans! (:

    VastaaPoista
  3. Suuresti onnea! Tosi kiva postaus kokonaisuudessaan ja ihanat nuo kaksi ekaa kuvaa vikin kanssa! :)

    VastaaPoista
  4. Mikä toi biisi on mikä on tos videopostaukses? Oottre ihana pari viksun kans:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lord Est - Hanat Auki ft. Spekti :)
      Kiitos paljon :') <3

      Poista