Laila


Laila
Risteytysponi
Synt. 2000 (arvioitu) 
Om. Tiia L. & Henni-Emilia S.
ylläpidossa 16.2.2014 - 7.4.2014
oma 8.4.2014 ->
Laila Hippoksessa!

Laila on kyllä poni isolla P'llä! Lailalta löytyy jatkuvasti pilkettä silmäkulmasta ja ponilla on välillä omia 'hyviä' ideoita. Kuitenkin kun Lailaan paremmin tutustuu, löytyy kovan ulkokuoren alta oikein ihana ja hellyyttävä poni!

Laila tuli omistukseeni aika yllättäen. Olin itse Gran Cananrialla työssäoppimassa, kun paras ystäväni Henni laittoi viestiä ja kysyi voisinko ostaa ponista puolet hänen kanssaan. Alunperin Lailan piti mennä Anskun ja Hennin omistukseen, mutta kun Ansku ei pystynyt ponia ostamaan, niin pitihän minun auttaa parasta ystävääni. Niinpä poni siirtyi minun ja Hennin omistukseen tämän vuoden huhtikuussa.

Lailahan on alunperin ollut Kiviharjun Tilalla tuntiponina, mutta tammikuussa se muutti muutamaksi kuukaudeksi Heinolaan yksityistallille. Maaliskuun viimoinen päivä Laila muutti Valkealaan yksityistallille ja kesäkuun alussa Laila muutti toivottavasti elämänsä viimeistä kertaa. Laila muutti siis 3.6.2014 Kouvolaan 'Juhan tallille'.


Koulupuolella Laila osaa nyt Helpon C'n asiat. Laila osaa kulkea myös pyöreänä ja rentona, mutta poni tarvitsee vielä paljon lihaksia kantaakseen itsensä täydellisessä peräänannossa. Pikkuhiljaa kuitenkin kasvatellaan ponille lihaksia ja yleiskuntoa. Lailalla on ratsastettu säännöllisesti vasta kesäkuun 2014 alusta, joten siihen nähden poni on edennyt huimaa vauhtia!


Esteitä me ei olla vielä Lailan kanssa paljoa hypitty. Esteillä Laila kuumuu jonkun verran, joten turvallisyyssyistä ollaan hypätty selästä käsin vasta pieniä ristikoita ja pystyjä. Ollaan kuitenkin irtohypytetty ponia jonkun verran ja Laila onkin hypännyt meillä ollessaan irtona 100cm! Lailalla on todella hyvännäköinen hyppytyyli ja -tekniikka, joten ken tietää millainen helmi siitä vielä kuoriutuukaan!