torstai 5. kesäkuuta 2014

'I put my hands up in the light, you see me dancing for my life'

Alkuun haluan kiittää kaikkia viime postaukseen kommentoijia! Palaute oli erittäin tervetullutta! Valitettavasti en aio kuitenkaan tehdä tekstini otsikoinnin suhteen muutosta, vaikka muutama sitä toivoisikin. Videopostausta taasen tulossa heti tällä viikolla. Ja kuten huomaatte, ajattelin alkaa postailla useammin viikossa. :)

Sain muuten valmitujaislahjaksi itsellenikin kunnon kameran! Jatkossa siis luvassa paljon tuoretta materiaalia! ;)

Keskiviikkona pääteettiinkin päästää Viki ja Laila juoksemaan irtona kentälle, jotta neidit tottuisivatkin toisiinsa paremmin. Molemmat ponit spurttailivat ihan nätisti, vaikka Viki välillä vähän komensikin Lailaa ja näytteli hapanta naamaansa. Viki pääasiassa vain hölkkäili ravia ja otti pari rauhallista laukkapätkää. Juoksutus oli siis Vikille todella kevyttä, mutta parempi välillä pitää näitä kevyempiäkin päiviä.

Kerran Viki ja Laila ottivat vähän rajummin yhteen, jolloin Viki potkaisi Lailaa. Ponille ei onneksi käynyt mitään ja suuremmilta yhteenotoilta onneksi vältyttiin. Eiköhän nuokin ponit jossain vaiheessa ala tulemaan ihan hyvin toimeen keskenään :)

















Torstaina Vikillä olikin vuorossa puomi-/kavalettitreeni. Neiti oli pikkuisen virtaisa parin kevyemmän päivän ansiosta, joten vauhtia riitti vaikka muille jakaa. Hieman kiireisen ja huonosti suunnitellun aikataulun takia jouduin ratsastamaan Vikin melko nopeasti. Tein siis nopeat alkuverryttelyt käynnissä ja ravissa, jonka jälkeen tulin alkuun puomeja ravissa.

Vikillä oli aluksi vaikeuksia sovittaa askeleitaan puomeille, mutta pikkuhiljaa se alkoi kuitenkin sujua paremmin ja paremmin. Laukassa annoin Vikin vain laukata rentona alhaalla, ollen itse samalla kevyessä istunnassa. Viki laukkasi hyvin rennon tuntuisena mukavan pyörivää laukkaa. Laukassa tulin alkuun samaisia puomeja, jotka korotettiin vinopuomeiksi, jolloin Vikin laukkakin tuntui taas paremmalta.

Loppuun ravailin vielä eteenalas. Ihan hyvä puomitreeni saatiin tehtyä, vaikka neidillä olikin liikaa virtaa. Tiedä mistä se aina tuota intoa repii... :D














Henni ratsasti tortaina Lailalla ensimmäistä kertaa Juhan tallilla ja poni oli ilmeisestikkin aikas jees! :) Perjantaina minun olisi tarkoitus kiivetä ponin kyytiin - saas nähdä mitä siitä tulee! Vikillä on perjantaina kevyt kouluilu, lauantaina olisi tarkoitus kuvailla minun valmistujaiskuvani Vikin kanssa ja sunnuntaina otetaankin Viksun kanssa Hamina ja seuraestekisat, joissa hypätää luokat 80cm ja 90cm!


8 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja todella hyviä kuvia, ja niitä oli sopivasti. Asiat tiivistetty hyvin ja videot ovat kiva lisä postauksissa! Ootte mahtava pari ♥

    VastaaPoista
  2. Aikamoinen kiitopakkaus tuo Laila on! Onko nuo irtojuoksutuskuvat otettu sillä uudella kameralla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän tuo vähän on :D Poni on aina ollut tosi reipas ja meneväinen! Kyllä kaikki tämän postauksen kuvat on otettu tuolla uudella kameralla.

      Poista
  3. Onko lailalle vielä löydetty kuolainta? (:

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Kyllä se Laila ihan hyvältä näyttää, on sen meno huomattavasti parempaa mitä on joskus ollut. Vaikkakin kyllä siinä teille vielä työtä on ;) Oon sun blogia tosi epäsäännölisesti lukenut, mut täytyy sanoo et sun kirjotustaidot ja ehkä vähän luonnekin (mitä nyt näis postauksis käy ilmi) on muuttunut parempaan suuntaan! Selkeesti aikuistunu oot :) Tätä blogiii on nykyää ilo lukee :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuossa vielä työtä riittää pitkäksi aikaa, mutta onhan siinä toki kehitystäkin tapahtunut! :)
      Tosi kiva kuulla, että muutosta on tapahtunut ja että se näkyy myös niin hyvin! Suuret kiitokset sinulle ihanasta kommentista :')♥

      Poista