maanantai 27. toukokuuta 2013

Viime päivien touhuiluja


Perjantaina menin Vikillä ilman satulaa. Jenna ratsasti myös Fasulla samaan aikaan, myös ilman satulaa. Mentiin aluksi kaikki askellajit läpi ja Viki tuntui oikein kivalta ratsastaa.
Tehtiin ihan perustaivutteluja ja asetteluja, ympyröitä ym. Paketti pysyi ihan suht. hyvin kasassa ja Viki kulki melko rentona. Tämän jälkeen vaihettiin molemmat kaulanaruihin. Kaulanarulla Viki toimi taas ihan kivasti vaikka ohjaus olikin välillä hukassa, lisää vaan treeniä siinäkin asiassa niin hyvä tulee:)
Loppuillan juttelin vielä Jennan kanssa niitä näitä, sekä tein vielä Sannan ja Hennin kanssa iltatallin. Sanna oli siis jälleen kuvailemassa, joten lisään tähän väliin pari kuvaa ja videokoosteenkin perjantailta!





Lauantaina oli sitten taas hyppypäivä. Viki tuntui todella hyvältä hypätä ja kaikki esteet, lukuunottamatta ns. vesimattopystyä, sujuivatkin täysin ongelmitta. Hyppäiltiin aluksi kasikolla, ja sen jälkeen neljän esteen rata, jolla oli korkeimmillaan korkeutta 95-100cm. Loppuun tultiin vielä pysty-pysty-okseri sarjaa, jolla okseri oli korkeimmillaan 95cm.
Pääasiassa Viki oli äärimmäisen hyvä ja varma hypätä, vaikka yksi kieltokin tuli sille ''vesimattopystylle''. Kuitenkin okserit ym. sujuivat ihan äärimmäisen kivasti. Ilokseni myös minun istunta on parantunut huimasti ja nyt jalkakin alkaa pysyä paremmin, kun Jenna siitä niin monta kertaa huomautti lauantain, mutta ihan hyvä vaan! Tästä jos mistä on hyvä jatkaa kohti estekilpailuja!







Tänään ratsastettiin Erikan ja Helkan kanssa samaan aikaan kentällä. Menin Vikillä rennosti ilman satulaa ja koitin vain ratsastaa tammaa rennoksi. Viki kuunteli tosi jees, ja oli hirmu hyvän tuntuinen, jopa vasempaan kierrokseen johon neiti on yleensä jäykkis. Viki toimi kaikissa askellajeissa tosi hyvin. Tämän jälkeen oli tarkoitus mennä kaulanarulla peltoilemaan, mutta päätinkin ennen sitä seisoa Vikin selässä jolla olikin 'kohtalokkaat' seuraukset. 

Mitään hirveää ei kuitenkaan tapahtunut, paitsi että, kuten arvata saattaa, tipuin ja kalautin leukani puunrunkoon, jolloin sain mukavat haavat huuleet ja leukaan. Ja Viki on siis ihan syytön! Oma tasapainoni horjahti ja sitten kävi näin. Mutta kaikki on tällä hetkellä ihan ok, joten säiköhdyksellä selvittiin!

Käytiin heti tämän jälkeen tallissa, puhdistettiin mun haavat, jonka jälkeen käytiin kävelyttämässä n. 15min Vikiä ja Helkaa lähimaastoissa. Viki oli tänään kyllä niin hyvä ratsastaa että oikein hymyilyttää :)) 






Ensiviikonlopun ohjelmasta en vielä tiedäkkään, saas nähä mitä se tuo tullessaan :) Sunnutntaina ainakin täytän sen 18v. ;) Mutta joo.. Kertokaa! Mitä mieltä olitte tästä postauksesta? Oliko tarpeeksi kuvia? Onko hyvä että joka kerralta on myös videota?

4 kommenttia:

  1. Postaus oli tosi hyvä ja huomaa kyl selkeesti et ootte kehittyny vikin kanssa älyttömästi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Mukava kuulla että kehitystä näkyy!

      Poista
  2. Musta ainaki on kiva ku on videoo joka kerralta :) tykkään lukee hirmuisesti sun blogia ku mulla itellää on lv ruuna joka on entinen ravuri nii on kiva seurailla muidenki samantapasten blogeja ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kommentistasi :) Mukava kuulla että blogi miellyttää!

      Poista