keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuaaton Videpostaus

Päätinpä tällei Vappuaaton kunniaksi kuvailla kaverini Sannan kanssa videopostauksen illasta Vikitallilla :) Videokertoo kaiken oleellisen.



Kuten videossa sanoin, kirjoitan tähän vähää lisää ratsastuksesta ja laitan myös enemmän videomateriaalia ja kuvia, kuin mitä videopostauksessa esiintyi. Toivottavasti tämä selventää teille videota paremmin mitä tein Vikin kanssa tänään.

Ensin siis menin hiekkatiellä kaikissa askellajeissa niin kauan että sain hepan rentoutumaan. Alkuun käynnissä Viki oli tositosi molempiin suunnissa. Ravissa ja laukassa viki oli oikeaan kierrokseen hyvä, mutta vasempaan ihan hirveän jäykkä ja välillä aivan kaheli. Kesti jonkun aikaa ennen kuin sain tamman rauhallisten puolipidätteiden avulla rentoutumaan.

Heti kun Viki tuntui hyvältä aloimme tulla laukkapuomeja, jotka koroitettiin jossain vaiheessa toiselta puolelta. Mentiin niitäkin laukassa. Viki meni muuten ihan hirveän hyvin, mutta yhdessä vaiheessa alkoi kuumea ihan hirveästi ja hyppäsi pari kertaa pystyynkin. Karjaisin kerran vai pari Vikille, mutta sen jälkeen se rauhoittukin kivasti ja alkoi myös kuuntelemaan minua.

Puomien jälkeen laukkailimme mäkiä ja käppäilimme maastossa. Kauas emme voineet lähteä sillä en halunnut juoksuttaa Sannaa. Lopuksi menin siis vielä hiekkatiellä ympyrällä rennosti kaikki askellajit läpi ja Viki neiti oli super ♥ Ei mitään lisättävää tai poistettavaa :)








4 kommenttia:

  1. aivan ihanan näköset maastot tuol, ois niin ihanteelliset meilleki mun lämpösen kaa tommoset mäet !! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tuolla on kyllä tosi ihanteelliset maastot (:

      Poista