sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonlopun kouluilut

Tämä viikonloppu menikin sitten kouluilessa ja pyörähdettiimpä me tänään Helkan kanssa Kuivalan match showssakin. Viikonloppu meni pääpiirteittäin tosi kivasti ja Viki oli aika miellyttävä ratsastaa sekä lauantaina, että sunnuntain.

Lauantaina menin ilman satulaa. Ensin menin itsenäisesti kaikki askellajit läpi ja Viki oli aika jees. Olisi voinut olla rennompi, mutta silti hyvä. Tämän jälkeen siirryin keskiympyrälle, jossa Erika huuteli neuvoja minulle ym, ja näin Vikikin alkoi toimia paremmin. Mentiin keskiympyrällä kaikissa askellejeissa keskittyen taivuttamiseen ja istuntaani, joka olikin loppujen lopuksi yllättävän hyvä!

Tämän jälkeen otin suitset pois ja menin loppuajan kaulanarulla. Viki käyttäytyi todella hyvin. Tehtiin paljon ympyröitä ja käännöksia, käynnissä ja ravissa sekä myös laukassa. Suurinosa ajasta ravattiin, koska ei kentällä pystynyt seisomaan hirveän mäkärä määrän takia :p Käytiin myös ottamassa pari laukka pätkää pellolla pelkällä kaulanarulla ja Viki käyttäytyi niin asiallisesti että! Vähän oli innoissaan, mutta muuten meni ihan nätisti. Lopuksi vielä eteenalas ravit.








Tänään, sunnuntaina, menin aamulle siinä puolen yhdeksän aikoihin, ja lähes samantien suunnattiinkin auton nokka kohti Kuivalaa. Mätsäreissä vierähtikin nopeasti yli yhteen, ja muistaakseni puolen kahden aikaan oltiin tallilla. Päivä siellä oli kaikinpuolin mukava. Hennilla & Helkalla meni tosi kivasti ja tapasin myös maailman sulosimman 1v. varsan ikinä ♥ Voi kun ois aikaa ja rahaa ni voisin ottaa sen vaikka heti itelleni (': Mutta katotaan sitä sitten joskus :D


♥ - c. Erika A.
Vikin kanssa menin tänään koulua satulalla. Alkuun Viki oli käynnissä ja ravissa ihan ok ratsastaa, ei erityisen hyvä, muttei huonokaan. Taipui suht. kivasti ja kuunteli sisäpohjetta hyvin. Laukassa meille tuli portti kulmassa ongelmia, kun Viki ei olisi millään halunnut laukata sieltä ja jos laukkasi sinne niin lähti kiihdyttämällä sieltä pois. Parin onnistuneen kulman jälkeen jätettiin se homma siihen, sillä en halunnut hermostuttaa Vikiä enempää.

Tämän jälkeen mentiin taas keskiympyrällä ja Erika korjaili istuntaani, ja Erikan vinkeistä oli kyllä hyötyä! Lantio ja vatsalihakset oli kyllä tämän jälkeen (ja on edelleen) niin älyttömän kipeät, mutta sehän tarkoittaa vaan sitä että niitä on käytetty! Myös Erika kävi hetken aikaa ravailemassa Vikin selässä, jonka jälkeen mnä otin vielä Vikin kanssa hieman laukkaa ja eteenalas venyttelyt.

Pääasiassa Viki oli hyvä, mutta hiottavaa vielä löytyy :) Ois hienoa jos saatais joskus kouluvalmentaja treenaamaan meitä, niin saattais alkaa koulukin sujumaan entistä paremmin. Mutta kuten aina olen varmaan sanonut, tästä on hyvä jatkaa!





Ensi viikolla liikuttelen Vikin todennäköisesti kaikkina päivinä viikonloppuna. Sekä mahdollisesti 27.5 maanataina, ellei Jenna ole suunnitellut jotain muuta Vikille (?). Sunnuntaina menen myös koulukisoihin Jerryllä, ja mennään luokat C & B. Vikillä menen seuraavan kerran koulukisoihin mahdollisesti syksyllä, katsotaan mitä elämä tuo tullessaan :)

2 kommenttia: