perjantai 10. toukokuuta 2013

Rennompaa meininkiä & uiskentelua

Keskiviikko  iltana mentiin Hennin ja ystäväni Kiiran kanssa tallille vasta kahdeksan aikoihin. Laitettiin siinä sitten taas pihalla Viksu ja Helksu kuntoon ja lähdettiin aluksi kentälle vähän tuuppailemaan. Viki ei ollut erityisen hyvä, muttei nyt huonokaan. Ihan kivasti se kuitenkin meni kun menttin laukassa vähän puomeja ja muuta kivaa. Tehtiin myös laukanvaihtoja jotka onnistu kivasti!

Henni varmaan pitää mulle taas jossai vaiheessa jonkun näkösen koulutunnin ni sais hiottua taas mun istuntaa ja ratsastusta Vikin kanssa. Paljon on meillä vielä haettavaa, varsinkin omassa ratsastuksessani (heppahan on jo nyt hieno!), mutta hiljaa hyvä tulee. Eiköhän möy saada yhteistyötä hiottua koulussakin paljon paremmaksi kun vaan treenaillaan!

Palataas kuitenkin nyt taas asiaan. Kentällä pyörimisen jälkeen lähdettiin hiukan baanailemaan pellolle, ja hypeltiin myös ojia. Laukassa Viki oli tosi energinen ja kiihyttelikin kunnolla! Ojia hyppiessä Viki innostuikin ihan todenteolla ja hyppäsi yhden ojan reilun parin metrin loikalla, ja sen jälkeen viskoi päätään ja mitäköhän vielä, en oikein ehtinyt tajuta, sillä tipuin tässä samaisessa vaiheessa. Tulin kuitenkin ihan jaloilleni alas, joten ei käynyt mitään ihmeellistä :)

Tämän jälkeen käytiin taas 'vaihteeksi' lähimaastoissa laukkailemassa mäkiä ym. Käveltiin myös todella paljon, jolloin Kiira pääsi käppäilemään myös Helkan ja Vikin kanssa, ettei hänen tarvinnut kokoa aikaa juosta meidän perässä paikasta toiseen.

Tallille palattiin muistaakseni yhdeksän jälkeen. Tehtiin vielä iltatalli kolmisin.





Torstaina mentiin Kiiran kanssa tallille joskus ennen neljää ja Henni jo siellä meitä odottelikin. Tarkoitus olisi ollut hypätä Vikillä, mutta sitten päätettiinkin lähteä porukalla kahluuttamaan heppoja! Laitettiin Viki, Fasu ja Helka kuntoon ja lähdettiin siis minä, Henni, Jenna ja Kiira pyörällä kohti uittopaikkaa.

Matka meni ravaillessa ja laukkaillessa ja päästiinkin ottamaan yksi kunnon laukkapätkä! Uittopaikalle päästyämme kahluutettiin hevosia ja niillä oli kyllä hauskaa! :D Käytiin Vikin kanssa vähän syvempänä ja yhdessä vaiheessa mulla kastu jo housut ja persekkin, joten päätin että lähetään sit uimaa Vikin kanssa ihan kokonaan. Käväsin myös Fasun kanssa uimassa :) Paalumatkalla olinkin sitten ihan märkä muttei se paljoa menoa haitannut!'

Tallilla siivosin vielä Vikin mökin ja heitin tammalle heinät.




Huomenna käyn aamupäivästä liikuttelemassa Vikin ja Kiira varmaankin kuvailee taas :) Ja heittelee toki miulle neuvoja, koska tarkotus ois nyt mennä ihan satulan kanssa koulua. Toivottavasti aamulla/yöllä ei satais niin kenttäkin ois käyttö kunnossa. Lisäksi lauantaina ois tarkotus hypätä Vikillä, jos vain kenttä antaa myöten. Seuraavan kerran postausta siis luvassa toivon mukaan lauantaina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti