lauantai 1. kesäkuuta 2013

Viikonlopun aloitus

Perjantaina Vikillä oli vapaa/erittäin rento päivä. Alkuun tein Vikin kanssa maastakäsin juttuja kentällä, kuten. väistämistä, seuraamista jnejne. Kunnioittamis harjoituksia lähinnä. Tämän jälkeen käytiin n. puolen tunnin kävelylenkki maastakäsin, ja tämä lenkki sujuikin oikein hyvin! Lopuksi kävin vielä syöttelemässä Vikiä vihreellä. Tämän jälkeen siivoilin vielä tallissa ja lähdin sitten kotiin.

Enää minun ei ollut tarkoitus lähteä tallille, mutta päätin sitten mennä auttelemaan Henniä iltatallissa. Päätimme kuitenkin vielä lähteä vielä uittamaan Vikiä ja Fasua n. puoli kahdeksan aikoihin. Käveltiin uittopaikalle ja sieltä takaisin, joten hevosetkaan eivät rasittuneet juuri ollenkaan. Matkoilla tuli ongelmia Fasun 'töppösten' kanssa joten maastomme venähtikin lähes 2,5h pitkäksi, mutta mitä pienistä.

Uittaessa Viki käyttäytyi ihan kivasti, paitsi jossain vaiheessa vain päätti 'kaatua' jolloin minäkin jouduin kunnolla sukeltamaan. Muuten Viki oli oikein kiva ja menikin veteen ihan mielellään, ilman mitään sen ihmeellisimpiä kädenvääntöjä. Kuvia tai videoita ei perjantailta ole, paitsi yksi (huonolla) kännykällä otettu syöttelykuva, jonka voisinkin tähän laittaa :P


Tänään, lauantaina oli taas vuorossa Vikillä hyppääminen. Viki oli alkuverkassa oikein kiva, taipui, asettui ja jopa rentoutui, vaikken sitä liiemmin siltä vaatinutkaan. Hypätessä Viki oli alkuun vähän laiska ja hypytkin olivat sen mukaisia. Viki kuitenkin heräsi ja sen jälkeen kaikki hypyt olivat äärettömän kivoja ja Viki tuntui hyvältä ratsastaa vaikkei oikeita hyppypaikkoja aina löytynytkään.

Yhtään kieltoa ei tänään tullut ja vain muutama puomi tuli alas, josta olenkin hyvin iloinen. Korkeimmillaan tänään hypättiin n. 80cm rata ja loppuun vielä yksittäisenä 100cm okseri! Pääasiassa Viki oli siis tänään tosi hyvä! Loppuraveissa Viki kulki tosi kivasti, jopa vaikeampaan suuntaan, ja huomasin myös ite miten paljon mun istunta on kehittynyt, että pystyn jopa istumaan harjoitusravissa ilman että irtoan senttiäkään satulasta.





Huomenna tehdään porukalla heppojen kanssa jotain kivaa, ei tuuppailla tms! Katotaan mitä keksitään

2 kommenttia:

  1. Siis wau! Toi sun istuntasa tuol ravis on parantunu iha hirrveesti! Ja noi kaikki hypyt näytti jo tosi hyviltä, ootte paljo kehittyny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)) Ihanaa kun joku aina kommentoi! Kiitos siitä ♥

      Poista