perjantai 10. toukokuuta 2013

Perhanan hieno (koulu)heppa ♥

Päätinkin tulla jo tänään kirjoittelemaan tästä päivästä. Tänään siis Vikin kanssa kouluiltiin ja samalla Kiira piti meille tuntia. Kiira neuvot olivat kyllä enemmän kuin tervetulleita, niiden avulla Viki kulkikin ajoittain aivan järjettömän hienosti!

Työstin Vikiä kaikissa askellajeissa pääasiassa pääty-ympyrällä, mutta muutakin tehtiin, kuin vain pyörittiin ympyrällä. Käynnissä Viki oli tosi hyväntuntuinen. Ravissa oli aluksi hieman hakemista rentouden kanssa, mutta pikku hiljaa se alkoi sujua. Laukassa Viki oli vasempaan aika jäykkis ja yritti puskea lapa edellä ympyröiltä sisään. Pienen fiksauksen jälkeen tämäkin alkoi kuitenkin onnistua hyvin :)

Oikeaan kierrokseen Viki oli laukassa tosi hyvä. Ravissa mentiin vielä harjoitusravi pätkiä, jotta oppisin istumaankin Vikin ravissa paremmin. Välillä istuntakin oli ihan siisti, paljon on kuitenkin vielä tehtävää :)

Huomenna siis hyppään Vikillä (jos kenttä suinkin sen sallii), joten sellaista sitten seuraavaksi luvassa. ja tosiaan yritän ensi viikon aikana ehtiä toteuttamaan jonkun näköistä 3kk videota ja postausta!





2 kommenttia:

  1. Wau, tosi hyvin liikkuu :)! Ravissa suosittelen kuitenkin istumaan suorassa ihan alusta asti, eikä nojaamaan taaksepäin (vaikka se helpompaa niin onkin), se on silloin siistimmän näköistä ja et opi istumaan väärin :)
    Onko Jerry postauksia tuloillaan? Vai ratsasteletko enää sillä söpöläisellä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Juu tarkoitus on istua tuolla ravissa suorassa mutta välillä menen huomaamattani takakenoon, joka on jo paha tapa :( Mutta kovasti koitan saada sen pois!
      Kyllä minä Jerrylläkin menen, hieman vähemmän kuin ennen. Jerry blogin puolelle tulossa päivitystä ensi viikon kuluessa. :)

      Poista