sunnuntai 18. elokuuta 2013

Pikkupäivitys ennen kisoja...

Päivät on taas kuluneen niin nopsaan ja arki on pyörähtänyt käyntiin, niin viikolla en ole oikein ehtinyt (eikä kyllä ole ollut tarvettakaan) päivitellä blogia. Nyt kuitenkin pieni postaus parin päivän tapahtumista, jotta huominen postaus keskittyisi vain kisoihin ;)

Perjantaina suunnattiin porukalla kohti koirankoulutuskenttää tarkoituksena kouluilla. Alkuun tein huolelliset käynti työskentelyt, tehtiin (tai yritettiin ainakin :D) hieman väistöjä, jotka eivät ihan onnistuneet, mutta kyllä sieltä muutamia riskiaskeleita saatiin.

Ravailujen jälkeen työstin Vikiä tovin ravissa ja laukassa hakien rentoutta ja pyöreyttä hevoseen. Ajoittain tuli kyllä tosi hyviä pätkiä jolloin Viki kulkikin tosi kivasti. Pääasiassa kouluilut sujuivat hyvin, vaikkakin koirankoulutuskentällä olleet vesilätäköt olivat Vikille esteitä - eli ne piti hypätä :D No minkäs teet kun toisella oli hauskaa..



Näiden kuvien lisäksi sain myös hieman videomateriaalia perjantailta, joten ajattelin tehdä pienen videon siitä miten istuntani on Viksun harjoitusravissa kehittynyt. Tiedostan kyllä että nykyäänkin vihreitä löytyy vielä, mutta niitä parhaillaan yritän korjata! :) Tällä hetkellä katseeni ohjautuu liikaa hevosen niskaan/harjaan, sekä jalkani ei tuppaa pysyä omalla paikallaan vaan menee liian taakse. Tiedostan myös että käteni on välillä epätainen - mutta onko kehitystä havaittavissa? :)




Tänään lauantaina ratsastin Vikillä vain kaikki askellajit läpi hiekkatiellä. Viki oli käynnissä ja ravissa tosi hyvä ja asiallinen. Laukka meni ajoittain ihan ihme räpellykseksi, mutta kun annoin Vikin venyttä kunnolla alaspäin, laukkakin pyöri huomattavasti paremmin!

Kauaa ei tänään menty, sillä huomisesta tulee sen verran rankempi päivä. Hyvä pitää rento päivä näin kisojen alla :) Pahoittelen hieman lyhkäistä selostusta ratsastuksista, mutta kello alkaakin olla jo niin paljon, että pian täytyy painua nukkumaan, niin jaksaa huomenna!

Eli siis jos joku ei muistanut niin huomenna suunnataan taas kohti kotkaa, hyppäämään alue-kisojen yhteydessä järjestettävä seuraluokka 70cm (clear round). Tavoitteena vain puhdas ja ennen kaikkea siisti rata. Huomenna palailen siis kisapostauksen muodossa postailemaan!


6 kommenttia:

  1. Paskotitte sitten hevoset sinne kentälle ettekä keränneet pois. Tämäpä kiva löytö. No, ainakin taas tiedetään kuka siellä käy jos käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksikään meidän hevosista ei sinne kertaakaan ole paskonut, ja jos vaikka joskus paskoisi tottakai siivoaisimme ne pois :)

      Poista
  2. hyvä postaus ja sul on niin hyvä istunto!!!!!!!!!!!!:)

    VastaaPoista
  3. tosi kiva postaus sun istunto on tosi hyvä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)ja voitko tehä postauksen jossa sä esittelet vikin varusteet??????????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Ja jossain vaiheessa kyllä tulossa Vikin varustepostaus!

      Poista
    2. ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

      Poista