sunnuntai 18. elokuuta 2013

KoR Alue-esteet 18.8.2013 [Seura 70cm]


Tosiaan, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, tänään suuntasimme kohti Kotkaa. Luulimme, että olisimme todella hyvissä ajoin paikan päällä, mutta siellä huomasimmekin että 70cm rataan tutustuminen olikin jo alkanut. Vaihdoin nopeasti kisavermeet päälle ja sitten tutustumaan rataan.

Kiitän onneani, että tänään omistin todella hyvän ratamuistin - vilkaisin nopeasti radan paperilta, muistelin pari kertaa ja sitten kävelemään! Rata oli ihan helppo ja suht. looginen. Kaikille esteille tuli melko pitkät pitkät, mutta ajallahan ei tässä luokassa ollutkaan mitään väliä.

Rataan tutustumisen jälkeen olikin hetki ns. turhaa aikaa, ennen kuin täytyi ottaa Viksu pois kopista. Luokan parin ekan ratsukon mentyä otettiin poni pois kopista ja heitettiin varusteet niskaan, jonka jälkeen lähdinkin samantien kävelemään pikku maneesiin asetellen ja taivutellen neitiä.

Pikku manesista päästiin melko pian verkkakentälle. Aloin heti ravailemaan hetken päästä jo laukkasinkin. Viki tuntui hyvältä ja erittäin energiseltä. Laukkaa sai hetken aikaa työstää, ennen kuin se alkoi kunnolla pyörimään, eikä ollut vain toivotonta räpellystä. Verkkahypyt meni ihanjees. Yhdelle okserille ei millään meinattu saada ensin hyvää paikkaa, mutta kyllä se sieltä loppujen lopuksi löytyi! :D


Radalle päästyään Viki taas tavalliseen tapaansa hieman innostui, mutta oli kuitenkin äärimmäisen hyvin ratsastettavissa. Itse vain hiukan möhlin, sillä voisi kyllä oikeasti opetella laskemaan ne askeleet esteille, myös kisoissa.. Kotonahan se ei ole mikään ongelma!

Tosiaan, rata ei alkanut mitenkään lupaavasti, sillä ykkös esteelle ei askel sopinut, mutta Viki kuitenkin asetteli jalkansa puhtaasti esteen yli (onneksi se olikin niin naurattavan pieni :D). Kakkonen meni hyvin, siihen saatiin hyvä paikka ja hyvä hyppy. Kolmoselle pientä haparointia askeleiden kanssa, silti puhtaasti yli. Täysin sama toistui nelosesteelle. Loppurata sujuikin ihan hyvin ja lähes ongelmitta. Ja kuten moni jo varmaan postauksen ekasta kuvasta päätteli,  tuloksena oli siis jälleen nollarata ja ruusuke kotiin viemisiksi!


Pahoittelen, kaapattu videolta. Katsotaan jos saan jostain kunnon kisakuvia! :)
Kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen meidän suoritukseen, se oli ihan tasainen ja ainakin videolta katsottuna ihan siistikin. Vaikkakin 70cm on korkeutena meille todella helppo, on se siitä hyvä, että voidaan niillä esteillä hioa tekniikka kuntoon, ja sitten isommatkin radat sujuvat paremmin!

Ensi viikon kulusta en osaa vielä tarkemmin sanoa, itse olen taas viikot koulussa, joten Jenna ja Roosa liikuttelevat Vikin silloin. Itse palailen taas perjantaina liikuttelemaan Viksua. Pe ja la mennäänkin sitten suht. kevyesti niin jaksetaan olla skarppina sunnuntaina Takkulan estekisoissa!  Luokkina siellä siis 70&80cm.


5 kommenttia:

  1. kiva postaus ja hyvä video!!!!!!!!!!!!!!!:)

    VastaaPoista
  2. https://plus.google.com/u/0/photos/101109313612149370738/albums/5913522976654379921
    ^ tuolla on joitakin kuvia teistä ;)

    Teillä meni muuten tosi hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, täytyykin mennä katosmaan :)

      Kiitoksia paljon!

      Poista
  3. kiva postaus ja sun blogi on paras ikinä!!!!!!!!!:)

    VastaaPoista