torstai 25. heinäkuuta 2013

'Everytime i kiss, I swear I can fly' (Koulua & esteitä!)

Tiistaina ratsastin Vikin kentällä, ihan vain hakien taas rentoutta, asetellen ja taivutellen. Alkuun käynnissä Viki oli tosi kivan oloinen, mutta ravissa ja laukassa paketti ei meinannut tulla kasaan millään. Yritin alkuun saada vain ravia ja laukkaa eteenpäin pyrkiviksi, vaatimatta mitään muuta. Laukkailujen jälkeen menin vielä hetken ravia, joka sujui nyt jo huomattavasti paremmin!

Tämän jälkeen Henni hyppäsi hetkeksi Viksun selkään ja ratsasti sitä kaikissa askellajeissa. Hennin jälkeen menin vielä itse takaisin selkään ja ratsastin pikaisesti kaikki askellajit läpi ja Viki oli tositosi hyvä! :) Huomasi että Henni oli saanut Vikin ainakin laukassa ratsastettua tosi hyvin läpi - kiitokset Hennille siitä! Loppuun ravailin vielä pitkät eteenalas ravit.










Keskiviikkona oli taas Vikin hyppäilyjen vuoro ja ai että neiti oli innoissaan! Reiluun viikkoonhan sillä ei oltukkaan hypätty kunnolla. Jenna oli taas suunnitellut meille radan jota sitten hyppäsimme. Alkuun verkkasin Vikin ja tulin muutamat verkkahypyt n. 60cm pystylle, jonka jälkeen tulin vielä verkkahyppyjä n. 80cm pystylle ja okserille.

Tämän jälkeen alettiin tulla ratana. Aloitettiin n. 80cm radasta ja aina pikku hiljaa nostettiin. Lopuksi hyppäsimmekin 95cm radan. Pääasiassa kaikki radat sujuivat oikein kivasti radoilla ei kieltoja tullut lainkaan ja pudotuksiakin vain pari. Paikat löytyivät oikein kivasti ja Viki hyppäsi varman oloisesti.

Radan jälkeen tultiin vielä pystyä ja okseria, jotka sujuivat oikein kivasti. Nämä taisivat korkeimmillaan olla 105cm. Sitten tultiin vielä pysty-okseri sarjaa, jolle toli muutama pudotus ja kielto, mutta muuten Viki hyppäsi hyvin ja varmasti. Lopuksi okserin korkeus olikin jo 110cm!

Vielä muutama pienempi hyppy n. 70cm ristikolle ja sen jälkeen pitkät eteenalas ravit. Viki oli oikein hyvä hypätä, vaikka itse olinkin täysin puolikuntoinen lievän mahataudin takia.






Tänään käydään luultavasti uittamassa heppoja, muista loppuviikon suunnitelmista en olekkaan ihan varma, mutta se selvinnee tuota pikaa!

4 kommenttia:

  1. Ei vitsit ku ootte ihana pari! Siis teidän yhteistyö paranee kokoajan ja näytätte tosi hyvältä yhdessä! :) *kateellinen*

    VastaaPoista