tiistai 17. syyskuuta 2013

'I know I Say it a million times' [Esteitä & haaste!]

Aika on taas mennyt niin nopeasti ja tekemistä ollut vähän turhankin paljon, etten ehtinyt päivittää blogia sunnuntaina. Lauantai meni Vikin kanssa kevyesti palautellen, siitä lisää kohta. Sunnuntaina meidän oli siis tarkoitus mennä ihan vieraaseen paikkaan hyppäämään, mutta se sitten peruuntui, kun Fasulta oli toinen etukenkä katkennut. Hyppäilin siis sunnuntaina Vikillä kunnolla kotona - pitkästä aikaa!

Lauantaina siis menin Vikillä rennosti kentällä, lähinnä vain taivutellen eteenalas. Viki oli melko jumissa - johtuneeko edellispäivät baanailusta vai jostakin muusta? Tämän takia tuli lähinnä ratsastettua neitiä vain kevyessä ravissa alaspäin, jotta edes vähän venyttäisi selkäänsä. Laukkaakin otettiin vain muutama kierros/suunta.

Laukan jälkeen ravailin vielä n. 15min pelkästään eteenalas, huolellisesti taivutellen. Loppuakohden Viki olikin jo paljon rennompi, kuin alussa. Tallissa vielä venyttelin Vikin kunnolla. 

Pari vanhempaa kaulanaru kuvaa kesältä!

Sunnuntaina siis hyppäsin Vikillä kunnolla kotona - edellisestä kunnon hyppykerrasta olikin ehtinyt kertyä jo ihan kiitettävästi aikaa! Viki oli alkuun taas hieman jäykkä, mutta laukan jälkeen parani huomattavasti. Tultiin muutamia verkkahyppyjä ihan pikkuesteille, jonka jälkeen alettiin tulla rataa (rata piirros alla). Aloitettiin melko pikkuisista esteistä ja sitä mukaa, kun sujui hyvin niin nostettiin. Korkeimmillaan tultiin rataa, jossa okserit olivat metrin.


Itse en henkilökohtaisesti ole hirveän tyytyväinen näihin hyppelyihin. Viki oli kyllä hyvä ja pelasti monta kertaa tosi hyvin sekä hyppäsi tosi varman tuntuisesti yhtään epäröimättä! Itsellä oli taas vain homma niin hakusessa, että huhhu! Paikkoja ei ihan aina löytynyt ja pudotuksiakin tuli. Kielloilta kuitenkin säästyttiin - jotain hyvääkin sentään! :) Mutta aina ei voi vaan onnistua, seuraavalla kerralla sit paremmin! 




Loppuun teen vielä Minun Kesä 2013 - Haasteen!

Sain haasteen Annikalta, kiitoksia siitä!

Säännöt: Laita seitsemän kuvaa kesästäsi ja selitä kuvat vain yhdellä sanalla. Haasta sen jälkeen seitsemän blogia tekemään sama!

1. Vesi
2. Stella

3. Maastoesteet

4. Viinanhakureissu

                                   5. Lintsi!                                                                      6. Rambo ♥
7. Kisat ♥
Haastan: VilmanEmmanPinjanKatriinanTanjanViivin & Lindan!

Mutta tämä postaus olkoon nyt tässä. Palailen taas viikonlopulla postailemaan. Viikonlopulle ei hirveästi vielä ole mitään suunniteltu, joten ei siitä sen enempää - selvinnee myöhemmin! :)



8 kommenttia:

  1. Onko sulla kissa?:) Sulla ja vikillä menee aina niin hyvin kisat samaa ei voi sanoa musta ja laikusta!:) Tyhmää ku mulla ei oo mitää ponii/pientä hevosta millä pääsisi kehittymään:( Mutta tosi kiva postaus!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeep, on kissa :) Kiitoksia paljon! Kyllä sinäkin löydät vielä joskus ponin/hepan jonka kanssa pääset kehittymään ;)

      Poista
  2. Ihana tuo haasteen ensimmäinen kuva :)! ja kiva kun oli video ja kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Onko tuossa " Vesi " kuvassa kivarin LAIKKU?

    VastaaPoista
  4. Minäkin tahtoisin jo kisaamaan LAIKULLA♥♥♥ ja JALLULLA♥♥♥ samallalailla ku sinä ja viki. Olette tooooooooooooooooooooooooooosi hyvä ja kaunis pari. Onnea ja menestystä Tiialle ( Ja tottakai myös Vikille)

    VastaaPoista