sunnuntai 22. syyskuuta 2013

'Baby you light up my world like nobody else' [Pikkupäivistys maastoilusta]

Jälleen yksi kouluviikko takana ja perjantaina oli jälleen mukava palata kouvolaan, pois arjen keskeltä. Lauantai aamuna vielä iloiseksi yllätyksekseni huomasin, että blogini olikin päässyt Sirkun Linkitä Blogisi -jutun 8 parhaan blogin joukkoon! Sirkku kirjoittikin, että vaihtelu tekisi hyvää - täytynee siis alkaa miettiä miten saisi vähän erilaisempia postauksia kirjoiteltua. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta kirjoittelen tämän viikonlopun alusta..

Perjantaina Viksu saikin vietellä vapaa päivää, sillä ei ollu tällä viikolla vielä sitä saanut. Henni ei päässytkään tulemaan tuona päivänä tallille, joten minä sitten liikuttelin Helkan, kun ei viitsitty ponille pitää kolmea vapaata! Alkuun menin hiekkatiellä askellajit läpi. Helksu oli ihan jees, ja virtaa riitti! Laukka ei oikein tahtonut pyöriä, sillä poni hieman aristeli pohjaa.

Tämän jälkeen laukattiin pari kertaa pikkuinen mäki, jonka jälkeen siirryttiin hetki ravailemaan ja laukkaamaan rennommin lumenkaatopaikan tiellä. Helka meni ihan hyvin, ei mitään ihmeempiä. Käveltiin vielä hetki, jonka jälkeen vielä askellajit tuntumalla ja eteenalas ravit. Poni oli kieltämättä ihan kiva ratsastaa ja toimikin yllättävän hyvin. Pari kertaa Helka yritti alkaa possuilemaan, mutta alistui sitten kohtaloonsa ja päätti tehdä niinkuin minä pyydän :D

Kuvia ei valitettavasti ole, sillä oli jo aivan pilkko pimeää, kun lähdin Helkaa ratsastamaan..

Lauantaina lähdettiinkin sitten Hennin kanssa maastoilemaan Vikillä ja Helkalla. Olikin itselläkin jo taas niin maastofiilis! Mentiin reilu 11km lenkki, pääosin jälleen käveltiin, mutta käytiin parillakin eri pätkällä hieman päästelemässä ravissa ja laukassa.

Vikillä oli tänään hieman turhankin paljon virtaa, eikä neiti malttanut oikein missään vaiheessa seisoa vaan koko ajan olisi pitänyt olla menossa. Muuten Viki oli oikein asiallinen ja esitteli aika-ajoin kivaa raviaan!

Laittelen nyt muutaman kännykkä kuvan tähän mitä tuli reissun varrelta otettua. Huomioikaa meidän söpöt heijastin-varustukset! :)



































Huomenna suunnataankin meille ihan tuntemattomalle maneesille hyppäämään Helkan ja Vikin kanssa - hyppelypostausta siis luvassa toivonmukaan huomenna! :)

8 kommenttia:

  1. Tehkää videopostaus hennin kaa;) Ja jos kiinnosti alan kisata Jerryllä!:) ja se s.t (lyhenne yhen nimestä.) lopetti Jerryllä kisaamisen;)!! Tosi kiva postaus! Tee enemmän videopostauksia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon kommentistasi! :) Henni ei paljoa videopostaukselle lämmennyt, mutta kattellaan ;)

      Poista
  2. Tuutko ikinä Vikillä kivarin estekisoihin?? Jos tuut nii millon??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti joskus! Mahdollisesti marraskuun seuramestaruuksiin.

      Poista
  3. Helka on niin suloinen :3 Mitä ohjelmaa käytät tuon reitin piirtämiseen ym.? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helka on! :) Laitoin puhelimeen sports trackerin päälle, niin se piirtää automaattisesti tuon reitin! :)

      Poista
  4. mikä puhelin? eikai haittaa jos kysyn?

    VastaaPoista