sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

KoR 15.6-16.6 (estekisat)

Torstai ja perjantai meni Vikin kanssa kouluillessa. Ei tehty mitään ihmeempiä, kuhan venyteltiin ja taivuteltiin sillä Viki oli hieman jäykkis, mutta eiköhän se siitä taas lähde vetreytymään! :)

Tänä viikonloppuna oltiin siis Jennan kanssa Kotkassa aluekisoissa, joissa minä menin Vikillä sekä lauantaina, että sunnuntaina 70cm. Luokissahan oli arvosteluna Clean Round, eli kaikki puhtaan radan saaneet olivat jaetulla ensimmäiselle sijalla.

Lauantaina Viki tuntui verkassa tosi hyvältä, mitä nyt oli tosi kuuma ratsastaa ja menohaluja oli paljon! Hypyt sujuivat verkassa ihan hyvin ja muutenkin Viki toimi kivasti. Radalla Viki toimi ihan jees, pidätteet eivät oikein meinanneet mennä läpi ja pari kertaa mentiinkin sujuvaa vastalaukkaa. Kaikesta huolimatta esteet ylittyivät ja puomit pysyivät paikallaan, joten tuloksekki saatiin puhdas rata! Tämä oli samalla minun ensimmäinen hyväksytty 70cm.

Tänään, sunnuntaina Viki oli lähes tulkoon saman tuntuinen, kuin eilenkin. Verkassa ehkä aavistuksen rauhallisempi ja helpompi ratsastaa. Verkkahypyt sujuivat hyvin, lukuunottamatta paria epävarmaa hyppyä, mutta epävarmuus kuitenkin korjautui nopeasti.

Radalla meidän oli tarkoitus mennä rauhallisessa temmossa, mutta lähtömerkin kuullessaan Viki suunnilleen ponnahti laukkaan ja sen jälkeen neitiä oli lähes mahdotonta pidättää, sillä rempomaan en halunnut alkaa. Kaikki esteet kuitenkin sujuivat suht. hyvin, lukuun ottamatta yhtä ravi lähestymistä ja muuta pieniä mokia. Saatiin kuitenkin jälleen puhdas rata ja ruusukehan meille tuli kotiin viemisiksi! :)

Kerrassaan oikein onnistuneet kisat, Jennan ja Fasun menosta voitte lukea lisää Jennan blogista. Vielä mun ja Vikin meno vaatii pientä hienosäätöä, mutta koko ajan reenataan lisää, joten pikkuhiljaa alkaa tuloskin näkyä! :)











© Fanni Snellman
© Fanni Snellman



Ensi viikon suunnitelmista sen verran, että huomenna ratsastan Vikin kevyesti vain eteenalas taivutellen. Tiistaina Mari liikuttelee Vikin ja keskiviikkona jälleen minä. Torstaina lähdetäänkin sitten Jennan ja Hennan kanssa päiväristeilylle Tallinnaan, jolloin Henni liikuttelee Viksun. Loppuviikosta olisi tarkoitus hypätä Vikillä ja varmaan kouluillakkin, sen näkee sitten lähempänä.

Mutta jälleen kaipailisin kommenttia! :) Mitä mieltä olitte, parannus ehdotuksia jnejne? Kaikenlainen kommentti on tervetullutta!

9 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä varustepostauksen, mikäli sulla on varusteita vikillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei suoranaisesti oo Vikille mitään varusteita, mutta sitten kun siivotaan talli ja selvitetään mitkä on kenenkin verusteita, voin toki esitellä Vikin varusteet :)

      Poista
  2. Katoppas täältä, jos löydät jotain kuvia susta ja Vikistä niin saat kyllä ottaa ;)

    1.https://plus.google.com/u/0/photos/101109313612149370738/albums/5890360598839793329

    2.https://plus.google.com/u/0/photos/101109313612149370738/albums/5890367361677654993

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän mua kyllä nauratti sunnuntaina, kun mun vieressä oli mun kavereita, jotka oli nähny teijät lauantaina, niin ne vaa sano siinä sillee " TOI ON TOI MIKÄ MENEE IHAN SIKA LUJAA!" :D sit ne vaa suunnillee kilju siel "huiijjj" :D

      Poista
    2. Hahah :D No mentiinhän me vähän lujaa :P

      Poista