perjantai 7. kesäkuuta 2013

Uittoa, maastoilua & koulutuuppausta!

Pahoittelut etten ole vajaaseen viikkoon mitään käynyt kirjoittelemassa, mutta mulla alko maanantain kesätyöt ja samana päivänä oli myöskin inssi(, jota en päässyt läpi, mutta tiistaina kävin uudestaa ja läpi meni!), joten ei ole ollut hirveesti intoa enään puolenyön jälkeen kirjoitella tänne mitään.

Sunnuntaina 2.6. viettelin siis 18v. synttäreitäni, ja samana päivänä käytiin myös Hennin ja Jennan kanssa uittamassa ponskeja. Kaikilla poneilla oli oikein kivaa ja Vikin suostui jopa uimaan asti :)!






Maanantaina 3.6. en ehtinyt tallille, joten Vikillä olikin vapaa. Tiistaina käytiin Jennan kanssa pyörimässä lähimaastoissa ja Erika kuvaili meitä. Käytiin myös laukkaileassa yhdellä pitkällä hiekkatiellä, joka johtikin meidät melkein prisman pihalle! :D Mutta Viki oli maastossa oikein kivan asiallinen! 






Keskiviikkona käytiin jälleen uittelemssa ponskeja, tällä kertaa Jennan ja Erikan kanssa! Poneilla oli jälleen hauskaa ja kaikki me taisimme nauttia vedestä!





Eilen kouluiltiin Vikin kanssa pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa menin Vikillä koulusatulan kera! Viki oli pääasiassa tosi hyvä ja kevyt ratsastaa. Paljonhan me saadaan vielä tehdä töitä, mutta hiljaa hyvä tulee. Pitää kyllä useamminkin mennä koulusatulalla, silloinkun istuntakin näyttää suhteellisen siistiltä :)




Tänään jälleen maastoiltiin, sillä rankan sateen vuoksi kenttä oli mennyt huonoon kuntoon, joten emme viitsineet sitä käyttää. Mentiin Jennan ja Hennin kanssa ensin hiekkatiellä, jonka jälkeen kähdimme kunnolla laukkaamaan maastoon! Vikillä tuntui ainakin olevan kivaa. Lopuksi mentiin vielä kaikki askellajit läpi hiekkatiellä ja Viki oli tosi kivan tuntuinen ratsastaa! Paketti pysyi hyvin kasassa, en voi sanoa muutakuin että Viki oli tosi kiva! Hiukan jäykkis vasempaan kierrokseen, mutta kyllä se siitä..

Huomenna en itse ehdi tallille liikuttamaan Vikiä, joten Henni saa kouluilla sillä! :) Itse hyppäänkin Vikillä sitten sunnuntaina ja viikon päästä siis suunnataan Kotkaan kisoihin.

2 kommenttia:

  1. Koitat vaan varoa, ettet istu liikaa satulan takakaarella. :) Tsemppii teille kisoihin ja muutenki tulevaisuuteen :)) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeep, helpommin sanottu ku tehty, mutta siihen pyritään :))! Kiitoksia erittäin paljon <3

      Poista