perjantai 1. elokuuta 2014

'Mitä tehdä, kun ei ole mitään sanottavaa..?'

Olen jo monena iltana avannut bloggerin ja päättänyt, että nyt minä kirjoitan blogin, mutta turhaan. En vaan osaa pukea ajatuksia sanoiksi ja näin ollen minulla ei ole mitään kerrottavaa. Päivät rullaavat eteenpäin ja noudattavat täysin samaa kaavaa - pieni vaihtelu elämään ei olisi pahitteeksi! Nyt kuitenkin vuorossa turhaakin turhempi päivittelypostaus..

Rakastan ♥
Molemmat neidit ovat olleet nyt lähes pari viikkoa todella kevyellä. Laila on ollut pelkällä kävelytyksellä/juoksutuksella/ohjasajolla Fasun potkun takia. Nyt poni liikkuu jo onneksi puhtaasti, mutta ei olla vielä saatu lupaa ratsastamiseen, sillä ei olla aikataulu ongelmien vuoksi saatu ko. ammattihenkilöä käymään meillä.

Vikiä olen liikutellut paljon myös selästä käsin, silloinkin tosin melko rennosti. Ollaan otettu paljon taivutteluja käynnissä ja reilun viikon kävelytyksen jälkeen otettiin myös mukaan ravia ja pikkuisen laukkaa. Neiti on nyt muutamana viime päivänä ollut niin innoissaan päästessä liikkumaan, että en ole ikinä nähnyt neitiä niin onnellisen oloisena - se todella nautti päästessään tekemään jotain!

Vikin kanssa ollaan onneksi päästy uimaan, maastoiltu ja venytelty kentällä, sekä tottakai myös irtojuoksutettu. Eräänä päivänä puuhailin myös Vikin kanssa paljon maastakäsin ja silloin taas tajusin kuinka paljon luottamusta meidänkin välillemme on jo 1,5 vuodessa kertynytkään. Tehtiin paljon kunnioitusjuttuja ja seuraamisia ja joka kerta, kun juoksin pois neidin luota, se käveli luokseni ja kosketti selkääni turvallaan. :')

Kuvia reilun viikon takaiselta uittoreissulta!
(Henni & Helka - Minä & Viki - Sanna & Fasu)




Kertokaa, miten hevonen voi näyttää tältä XD?


Ääliö ♥ Viki päätti et Tiia vois taas sukeltaa... :D






Minä ja H
Minä ja F
Pakko myöntää, mutta minulla alkaa tulla pikkuhiljaa ikävä kunnon treenaamista ja kisaamista. Treenaamisesta saan intoa elämääni ja kisoista jännitystä ja voitontahtoa. Olen todella kilpailunhaluinen ihminen ja tykkään todella paljon treenata ja kisata tavoitteellisesti. Hevosten ehdoilla kuitenkin mennään - niin kauan kuin ponini eivät ole 110% varmuudella kunnossa, meitä ei kisakentillä nähdä.

Toivottavasti saataisiin pian taas ko. ammattihenkilö katsomaan poneja, niin tietäisi taas miten niitä lähteä liikuttamaan. Vikin kanssa on nyt pakko puuhailla päivittäin jotain, koska neiti kerää muuten aivan hirveästi virtaa itseensä. Viki käyttäytyy kuitenkin ratsastaessa täysin normaalilla tavalla - on siis täysin oma itsensä. Hyppääminen ollaan nyt jätetty hetkeksi pois. Kavaletteja ja puomeja voisi joku päivä ottaa treeniin mukaan!












En tiedä onko monikaan lukijoistani seuraillut Jennan blogia tai stalkannut minua facebookissa, mutta tosiaan viime viikon sunnuntaina Fasu muutti pois tallilta jossa Viki ja Laila asustelevat. Vaikka Fasun lähtö minulle ja Hennille kova paikka olikin, olemme kaikki enemmän, kuin onnellisia Fasun lähdöstä. Vihdoin voimme pitää tallia täysin omanamme! Talliin on tulossa piakkoin pieni 'remontti', kun uudistamme satulahuonetta ja muutenkin tallia. Tallista tulossa kunnon esittelyvideokin jossain vaiheessa syksyä!

Oma talli, paras talli ♥
Mun vika ratsastus poitsulla lauantaina..
Kuvailin vielä sunnuntaina Henniä ja Fasua. Näitä kivoja kuvia olisi vielä miljoonia lisääkin, mutten taida niitä Viki ja Laila blogiin tunkea.. :D
Jatkosta en vielä pahemmin osaa sanoa, Vikiä pyrin liikuttelemaan päivittäin, melko kevyesti edelleen, mutta pitämällä liikunnan säännöllisenä ei neitikään pahemmin kerää virtaa itseensä. Pyrin kuvailemaan ja saamaan kuvaajia mahdollisimman usein, jotta saisin blogiin materiaalia - tällä hetkellä oma motivaatio on vaan niin nollassa blogin suhteen, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa! :)

14 kommenttia:

  1. Satutko tietämään mistä tuo helkan pinkki korvahuppu on kotoisin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole mitään havaintoa.. :D Mutta ainakin kärkkäisellä on myynnissä HV-Polon pinkkejä korvahuppuja, jos pinkin haluaa :)

      Poista
  2. Mitä tarkoittaa ko.? Ja miksi käytät/käytätte turpista ja kaksaria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ko = kyseessä oleva, edellisessa postauksessa puhuin hänestä, mutta en tahtonut, enkä tahdo vieläkään paljastaa hänen henkilöllisyyttään :)

      Poista
    2. Ja mitä tarkoitat, kun kysyit miksi käytämme turpista/kaksaria..? Eikös se ole ihan normaalia, että hevosella on turpis ja alaturpis? :D

      Poista
    3. Ihan normaalia, mutta miksi? Yleensä jos lisää tai positaa jonkun varusteen itseltään tai hevoselta, niin onhan siihen oltava joku syy :) Kyllähän sitä voisi mennä yhdellä turpiksella tai kokonaan ilman turpiksia.

      Poista
    4. En nyt ymmärrä pointtiasi..? Lähes jokaisella hevosella käytetään turparemmia, joten miksi sitä pitäisi alkaa poistelemaa? :D

      Poista
    5. En tarkoittanut että pitäisi poistaa. Mutta yleensä jos esim. laittaa kovemman tai pehmeämmän kuolaimen, niin on siinä joku syy eikä vaan "laitoin vaan, en tiedä miksi". Eli tarkoitin, että miksi Viki tarvitsee turparemmin/turparemmejä ja miksi käytät niitä?

      Poista
    6. Viki aukoo paljon suutaan ratsastettaessa, joten turparemmin on tarkoitus minimoida tätä. Lisäksi Viki tukeutuu kuolaimeenkin paljon paremmin turpiksen kanssa kuin ilman sitä, yksin kertaisesti: hevonen on helpompi ratsastaa pyöreäksi ja pysyy paremmin tasaisella tuntumalla turpiksen kanssa :)

      Poista
    7. Kiitos, nyt sain sen vastauksen minkä halusin :)

      Poista
  3. Eikö se talli oo sen jonkun Juhan omistuksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, mutta tavallaahan talli on meidän, koska minä ja Henni hoidetaan hevoset ja kaikki talliin liittyvät asiat - Juha vain heittää hevoset aamuisin ulos. Ja Juhalle se on ihan okei, et sanotaa tallia 'meidän talliksi' :)

      Poista
  4. Kylläpä on taas kivoja kuvia ! Oon kyllä niin kade tosta teijän uittopaikasta, mäki tahon :D

    VastaaPoista