perjantai 15. elokuuta 2014

'Nobody's gonna love you like I do'

Jälleen reilusti yli viikko vierähtänyt viime postauksesta, mutta vihdoin minulla on teille paljon hyvää kerrottavaa! Lailalle saatiin viime viikolla ratsastuslupa ja Viksukin on lähtenyt 'paranemaan' kovaa vauhtia! Tästä, jos mistä on mahtavaa jatkaa eteepäin! :)


Lauantaina saatiin siis meillä käyvä ammatti-ihminen katsomaan Vikiä ja Lailaa, jolloin hän antoi luvan Lailan ratsastukseen. Sunnuntaina Lailalla oli vielä irtojuoksutus, mutta maanantaina Henni nousikin ponin selkään ja Laila oli kuulemma ollut todella viisaan oloinen! Tiistaina poni vietti vapaan, ja keskiviikkona minäkin pääsin nousemaan ponin selkään pitkästä aikaan.

Mentiin molemmat Hennin kanssa ponilla, minä ensin ja Henni minun jälkeeni. Työskenneltiin tällä kertaa vain käynnissä ja ravissa. Oltiin laitettu ponille varmuuden vuoksi gramaanit, että saataisiin tarpeen mukaan poni niillä tasaisemmaksi ja rauhallisemmaksi, mutta gramaanit osoittautuivatkin melko turhiksi, ja roikkuivatkin koko treenin ajan löysinä. :D

Laila oli hirveän hyvän tuntuinen ratsastaa. Se malttoi hyvin ja keskittyi apuihin, eikä edes yrittänyt lähteä alta pois. Hetki Hennin kanssa kyllä mietittiin, että mitä ihmettä meidän ponille on tapahtunut! Olikohan joku kenties käynyt vaihtamassa sen yön aikana?! No ei vaan - kyllä siinä alkaa selvästi kehitystä tapahtumaan :)









Viksun kanssa ollaankin puuhailtu vähän niitä näitä. Pääasiassa menty niin, että hevosella on ollut hauskaa! Viime päivinä Viki onkin ollut käytökseltään tosi pirteä ja sosiaalinen ja sen käytös ihmistä kohtaan on muuttunut valtavasti siitä mitä se on ollut! Meillä käynyt ammattihenkilökin sanoi, että Vikissä on tapahtunut mieletön muutos vain vähän reilussa kolmessa viikossa! Tiedä sitten millainen hevonen meiltä löytyykään puolen vuoden päästä ;)

Käytiin viime viikolla yhtenä päivänä hieman ajelemassa Viksulla ja ai että, miten neiti nauttikaan! Huomasi kyllä, että Viki pääsi jälleen tekemään sitä, mistä se oikeasti tykkää :') Viki käyttäytyi todella asiallisesti ja meni kuin vanha tekijä - no sehän se ihan kirjaimellisesti onkin!

Pari ajokuvaa, kun käytiin ajelemassa 7.8.


Lisäksi Viksun kanssa ollaan kouluiltu hieman ja lauantaina päästiin myös valvovan silmän alle! Saatiin kyllä tästä 'valmennuksesta' taas niin paljon lisätietoa ratsastamiseen ja kaikkeen muuhunkin. Viki on päällisin puolin ollut tosi hyvä kouluilla. Mukavan herkkä pohkeelle, sekä ohjalle ja toiminut hyvin kaikissa askellajeissa. Hirveän pitkiä pätkiä en ole vielä viitsinyt pyytää neitiä kulkemaan korkeassa muodossa ja peräänannossa, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa! :)

Kuvia kouluiluilta 8.8.










Lisäksi kaiken kentällä vaantämisen ohella maastoiltu paljon ja siitäkös neiti onkin innostunut! Pari kertaa oma tasapainonikin on heittänyt neidin riehuessa, mutta muuten olen kyllä pysynyt kyydissä ja kivaa on ollut- niin hevosella, kuin sen kuskillakin! :)

Kuvia maastosta 13.8.





En millään jaksanut kirjoittaa tästä postauksesta kovin yksityiskohtaista, sillä silloin tästä olisi venähtänyt ihan armottoman pitkä! Viime päiville on mahtanut niin paljon tehtävää ja vähän myös pään vaivaakin, mutta pikkuhiljaa kaikki alkaa selkenemään! Loppuviikosta vietellään myös minun ja Lailan ½ vuotispäivää ja minun ja Vikin 1½ vuotispäivää! :) Ja mahdollisesti loppuviikosta vielä luvassa muutakin jännittävää - ainakin toivonmukaan! :)


Toivottavasti... ♥
Ainiin, meinasin jo unohtaa! Käytiin tosiaan viikko sitten perjantaina kuvailemassa Hennin kanssa Lappeenrannan Hevoshippaloissa, jossa bongattiinkin Voitto Kotiin -blogin Tiia ja Voitto! Päästiinkiin myös yhteiskuvaan Voiton ja Tiian kanssa! :) Yhteiskuvista kiitokset Pinjalle!



Loppuun vielä hieman kuvasaldoa Lappeenrannan HevosHippaloilta! :) Suurinosa kuvista luokasta warm up 110cm.










Tämä ja edelliset kisakuvat c. Henni
Tämä ja loput kisakuvat c. Tiia Laari









5 kommenttia:

  1. hyvä postaus! Olisi kiva jos kerkeisit postata useammin, koska sinun postauksia on aina yhtä kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kyllä postailla useammin, viimepäivien stressaamisten ohella, ei vaan ole ollut kiinnostusta tulla blogin pariin, mutta eiköhän tämä tästä vielä lähde taas reipastumaan! :)

      Poista
  2. Tää oli just tämmöin kiva postaus ku oli kaikkee erilaista ja ei liian yksityiskohtaista mä tykkäsin!!

    VastaaPoista
  3. Nii ja viel se et oli kuvia eri jutuista (ite oon enemmän kuvien ku videoiden kannalla) ja tää blogi on nykyää jotenki paljon mielenkiintosempi ku tää ei kerro pelkästä vikistä ni on monipuolisempia postauksia :)

    VastaaPoista