sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

'Mä haluun takas kuumaan yöhön vaan...' [Kouluilua & tuntiponeilua]

Mikäs olisikaan parempi tapa viettää synkkää ja ajatustäytteistä yötä, kuin blogin kirjoittelu! Muutama päivä eletty taas elämää eteenpäin ja mua henkilökohtaisesti stressaa tällä hetkellä niin paljon kaikki asiat, että en ihmettelisi vaikka pääni räjähtäisi pian. Tänne Suomen oloihin ja päiväjärjestykseen tottuminen ottaa kyllä oman aikansa... Nyt kuitenkin voisin hetkeksi koittaa siirtää nämä ajatukset sivuun ja kertoa teille viime päivien kuulumisia!


Keskiviikkona hieroja kävi tekemässä Vikille kraniahoidon, joten Viki sai viettää täysin vapaanpäivän. Tästä hoidosta oli todellakin apua meidän neidille! Selkä ja hevonen muutenkin ollut nyt hoidon jälkeen tosi kivassa kunnossa! Torstaina Viki pääsikin juoksentelemaan irtona, sillä heti hierontaa seuraavana päivänä ei saisi ratsatsaa. Irtojuoksutus teki kyllä neidille hyvää ja välillä Viki jopa innostuikin kunnolla!



Torstaina oltiin myös Hennin kanssa yksityisestetunnilla ja tietysti sain ratsukseni kenetkäs muunkaan, kuin Jerryn! Poni toimi täysin moitteettomasti koko tunnin ajan. Hypyt sujuivat hyvin ja varmasti. Puomejakin taidettiin napata vain yksi mukaan. Innostuinpa torstain tunnista niin paljon, että päätin varata heti perjantaille uuden estetunnin. Tälläkin kertaa sain ratsukseni Jerryn. Poni oli yhtä hyvä, kuin torstainakin. Pari hassua kieltoa ja puomia tuli, mutta muuten ihan mahtava poni!

Sain näinä päivinä todella hyvää palautetta kahdeltakin opettajalta, jotka ovat opettaneet minua jo monen vuoden ajan. Ennen minulla oli tapana jäädä esteillä miettimään että mennäänkö yli vai ei, mutta tällä kertaa minusta kuulemma näkyi varmuus ulospäin ja se, että todellakin tiesin mitä olin tekemässä. Tämä kommentti kyllä lämmitti mieltä :)

Tähän väliin kuvakollaasi torstailta ja kuvia, sekä videokooste perjantailta!
















Perjantaina menin Vikillä hiekkatiella todella kevyesti askellajit läpi. Viki käy aina hiekkatiellä ihan hirveillä kierroksilla, joten neitiä on lähes mahdotonta työstää siinä. Otettiin siis vain muutamat hyvät pätkät, joiden jälkeen lopeteltiin.

Lauantaina minun oli tarkoitus hypätä Vikillä, mutta saapuessani kentälle rakentamaan esteitä, totesin sen olevan aivan käyttökelvoton vesisateiden takia. Kyllä siinä tuli jokunen ärräpää heitettyä ja mietittyä, että mitäs nyt. Hiekkatiellä en neidillä missään nimessä halunnut hypätä sillä se käy niin kovilla kierroksilla siinä, että tiedä mitä siitäkin olisi tullut..

Päädyin siis loppujenlopuksi vain ratsastamaan ilman satulaa askellajit läpi pellolla. Viki oli oikein miellyttävä alusta alkaen, ja jäi hyvin alle. Pari kertaa jouduttiin keskustelemaan saako juosta vai ei, mutta nopeasti Viki ymmärsi, että juokseminen on ihan turhaa.







Loppuun julkaistakoon vielä muutamat kuvat, kun ollaan Hennin kanssa vähän siivoiltu tallilla (pahoittelen kännykkä kuvia, pitänee jokupäivä otella kunnon kuvat!). Pikkuhiljaa ehkä kehtaa taas ottaa vieraitakin mukaan, kun ei talli näytä ihan kaatopaikalta. Leikkasin myös lauantaina Vikin harjan josta kuva alla.

Tänään, sunnuntaina ratsastan Vikin suht. kevyesti ja harjoittelen taas lastausta sen kanssa. Maanantaina olen hoitamassa kouluasioita, joten Viki vietteleekin vapaata. Keskiviikkona menen illalla suorittamaan aluelupakokeen. Ken tietää, vaikka meidät jo touko-kesäkuussa bongaisi alue-esteradoilta ;) Kisakauttakin pitäisi aloitella tässä kuussa, mutta saapi nähdä!







10 kommenttia:

  1. Saat Jerryn ja Vikin kulkee tosi kivasti!! :)

    VastaaPoista
  2. sori kun kysyn mutta ootko alottanu taas jerryllä ratsastuksen vai oliko se vaan hetken mielijohde???? sulla on paras blogi ikinä!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole aloittanut Jerryllä ratsastusta, kuhan silloin tällöin käyn sitä ratsastelemassa tunneilla :) Kiitoksia paljon ja mukava kuulla, että blogini miellyttää!

      Poista
  3. Olitko tänään katsomassa kiviharjun kisoja?

    VastaaPoista
  4. Olen joko hyvin yksinkertainen, tai blogisi on epäselvä. Mut uskoisin et oon yksinkertainen. :) Niin yksi kysymys: Onko Viki sun vuokraheppa tai ylläpitoheppa? Vai mikään kummastakaan. Ja blogisi on aivan loistava!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon mahdollista, että blogini olisi epäselvä, sillä en ole oikeastaan kertaakaan maininnut mikä Viki minulle on :D Ainoastaan Vikin esittelysivulla lukee: Vuokra-/'melkein oma hevonen' :) Viki on siis käytännössä ihankuin oma, ja saan pitää sitä kuin omaani vaikka se ei minun nimissä olekkaan :) Toivottavasti ei ollut kauhean epäselvästi selittty :D

      Kiitos paljon kommentistasi :')!

      Poista
  5. Aa..Ihanaa Jerryilyy..hienosti meette ja ootte paras pari ikinä..tottakai Vikiki on hiano.(:

    -Jerryfani XD

    VastaaPoista