lauantai 26. huhtikuuta 2014

'Because all of me, Loves all of you'

Ohhoh, taas on melkein koko viikko vierähtänyt, vaikka vastahan se oli maanantai. Tuntuu aivan epätodelliselta ajatella että nyt on huhtikuun loppu, täällä on lämmin ja mulla alkaa olla pikkuhiljaa opiskelut opiskeltu. Enää koskaan mun ei tarvitse koulunpenkille palata muutakuin omasta vapaasta tahdosta. Tulevaisuus vähän pelottaa miten onnistun mahduttamaan elämääni työn ja hevoset, mutta onneksi se ei ole tämän, eikä huomisenkaan murhe!


Tiistaina Vikillä oli vuorossa erittäin kevyt päivä. Päätettiinkin silloin siis lähteä porukalla kävellen uittopaikalle vähän kahlaamaan hevosten kanssa. Vikille tämä reissu teki oikein hyvää ja neiti tuntui nauttivankin vedestä, vaikkei sinne aina niin innokkaasti menisikään. Illalla vielä Hennin kanssa jumppailtiin ja venyteltiin Viksu kunnolla, sillä neiti oli vetäissyt itsensä hieman jumiin maanantaina kopissa.


Keskiviikkona juoksutin Vikin alkuun liinassa ja lopuksi päästin neidin spurttailemaan irtona. Viki käyttäytyi juoksutuksen ajan hyvin ilman mitään ihmeempiä. Tarkoituksena oli tosiaan saada takapäälle liikettä ja selällä tilaa, jolloin juoksutus osottautuikin parhaaksi vaihtoehdoksi. Illalla toki vielä jumppailtiin Vikin selkää.

Torstaina neidin selkä olikin jo huomattavasti parempi, joten heitin satulan selkään ja lähdin kaulanaruilemaan kentälle. Keventelin ravissa paljon ympyröitä ja kaaria vaatien Vikiä takaata eteen. Laukassa sama homma. Neiti oli jälleen hyvä ja mielyttämisen haluinen, eikä energiaakaan ollut liiaksi, vaan Viki pysyi hyvin rauhallisena koko ajan.


Perjantaina olikin Vikillä jälleen kouluilujen vuoro, mutta ennen Viksua, hyppäsinkin pitkästä aikaa Fasu pojan kyytiin! Jennalla on tosiaan varvas vielä niin kipeä, ettei hän itse pysty ratsastamaan, joten tarjouduin ratsastamaan Fasun. Fasu yllätti minut kyllä ihan super positiivisesti! Luulin että Fasu olisi aivan jännittynyt, kun hyppäisin selkään, mutta lähes tulkoon koko ajan Fasu liikkui suht. rentona ja tyytyväisenä.

Otin poitsun kanssa kaikki askellajit melko kevyesti läpi, ja Fasu toimikin ihan kivasti. Sain jopa Jennan mukaan Fasun vaikeamman laukan ihan suht. hyvin läpi! Oli kyllä todella hauska pitkästä aikaa ratsastaa Fauskillakin! :)










Fasun jälkeen olikin Vikin vuoro. Huomasi kyllä, miten hyvää muutama kevyt päivä Vikille oli tehnyt. Neidillä oli jälleen työmotivaatio täysin kohdallaan. Tehtiin Viksun kanssa alkuun vähän avoja ja pohkeenväistöjä, jotka onnistuivat iha hyvin. Ravissa ja laukassa pyrin pitämään yllä tasaisen tahdin ja laukan rullaavana.

Viki toimi kuin ajatus. Kaikki avut menivät hyvin läpi ja neiti oli mitä mahtavin! En voi edes sanoin kuvailla, kuinka hienosti neiti toimi.












Tänään lauantaina Vikillä onkin vuorossa jonkinlaiset kevyet puomitreenit, ja sunnuntaina starttaillaankin 'naapuritallin' seuraestekisoissa luokat 60-70cm ja 80cm! Onneksi tällä kertaa voidaan kävellä kisapaikalle, niin ehdittäisiin ehkä molempiin luokkiin... Hyvin ja innokkain mielin jään odottelemaan sunnuntaita! :)

Laitettakoon vielä kisakuvia maanantaisista KJR'n seuraestekisoista. Kaikista kuvista suuri kiitos © Nea Vahter!







Ainiin! Olen muuten vihdoin keksinyt pientä lisäliikuntaa itselleni ratsastuksen ohelle. Päätin eräänä iltana, että voisin alkaa käydä rullaluistelemassa säännöllisesti! Olen nyt parina iltana heittänyt ihan kunnon lenkit luistellen, ja ai että on ollut hyvä olo lenkkien jälkeen! Eiväthän nuo nyt mitään hirmu pitkiä ole, mutta parempi, kuin ei mitään! Toivottavasti pystyn pitämään tästä kiinni! :)



2 kommenttia:

  1. Hei,
    Hienosti meette.
    Onko Henni lopettanut bloggaamisen vai onko uusi blogi kun ei päivitystä ole tullut kahteen kuukauteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Henni tekee blogissaan remonttia ja jatkaa kyllä päivittelyä jahka saa bloginsa valmiiksi :)

      Poista