tiistai 3. joulukuuta 2013

pieni, pikainen päivitys

Viime postauksesta onkin taas vierähtänyt tovi, sillä en ole syystä taikka toisesta jaksanut tulla kirjoittelemaan, ja oikeastaan eipä ole ollutkaan mitään kirjoitetettavaa. Mitään ihmeellistä ei olla säiden takia pystytty tekemään, mutta jospa sitä lunta nyt tulisi kunnolla niin pääsisi pian taas hyppäilemäänkin! :)



Nappasin sunnuntaina muutaman kuvan puhelimella
Viksun koppiongelmaan ei ole vieläkään löytynyt ratkaisua, johtuisiko kenties neidin kiimoista, sille ne tekevät Vikin mielestä hänen elämästään liiankin vaikeaa.. :D Moneen kertaan olen neidin selän ja jalat tutkinut läpi, mutta mitään poikkeavaa ei ole löytynyt. Täytyy nyt taas lähipäivinä harjoitalla lastaamista, josko se vielä lähiaikoina oppisi taas matkustamaan. Voi toki olla, että Viki on ottanut nokkiinsa Fasun koppiriehumisista, eikä sen takia halua enää sinne mennä. Mutta eletään päivä kerrallaan ja edetään pikku hiljaa!

Heinäkuu

Viime loppuviikko meni jälleen kävely- ja hölkkäily linjalla. Lumenkaatopaikan tiellä pystyi onneksi laukkaakin ottamaan ihan hyvin. Viki on ollut pääasiassa hyvä ratsastaa, malttanut maastossakin kuunnella ja odottaa hyvin laukannostoissa, vaikka edellä menevä Fasu olisi jo lähtenytkin laukkaan. Peltoja ja kenttääkin hyödynsimme ensilumien tultua - sai sentään tehtyä kunnon käyntityöskentelyt! Toivottavasti tällä viikolla pystyttäisiin tehdä muutakin kuin vain hölkkäillä, mutta jää nähtäväksi.

Hassuin poni :') - Maaliskuu

Tosiaan tällä kertaa minulla ei olekkaan muuta sanottavaa. Maneesille tai kisoihin ei päästä lähtemään, ennenkuin löytyy ratkaisu neidin koppikäyttäytymiselle, mutta siihen asti pidetään hauskaa kotosalla! Harmittaahan se toki, ettei päästä liikkumaan, mutta eihän se Vikin syy ole. Hevosen ehdoilla mennään tietenkin :)

Kesä ♥

2 kommenttia: