perjantai 6. joulukuuta 2013

'Tonight I'll make you mine' [Peltorallittelua & videopostaus]

Nyt on tämäkin minun 'pidennetty viikonloppu' saatu taas hyvin käytiin, ja kahteen päivään onkin mahtunut jo kaikenlaista tekemistä! Näihinkin pariin päivään ollaan saatu sisällytettyä jo parikin tippumista - saas nähdä tuleeko niitä loppuviikon aikana lisää! ;D


Keskiviikkona suunnitelmiin (joita ei pahemmin edes ollut... :D) tuli muutos, kun Roosakin tuli tallille. Päätimme siis, että Roosa voi liikutella Viksun ja minulle jäisi siis Helkan liikutus. Eipä tuo yhtään haitannut, kiva saada välillä vaihteluakin!

Käytiin ennen tallille menoa hoitamassa Jennan kanssa asioita, joten Roosa olikin ehtinyt jo lähteä liikuttelemaan Viksua ennen tallille menoa. Roosa kehui Vikin olleen tosi hyvä ratsastaa. Roosa oli tehnyt väistöjä, avoja ja sulkuja jne. Ella oli muuten käynyt maanantaina läpiratsastelemassa Viksun, ja Ellan ratsastuksen jäljiltä Viki onkin usein todella hyvä.

Tosiaan ratsastin siis Helkalla ja mentiin myös pellolla. Helka oli hirveän energinen ja reipas, mutta silti helppo ratsastaa. Tehtiin alkuun taivutteluja ja muutamia pohkeenväistöjä käynnissä, jonka jälkeen ravailtiin hakien tasaista tahtia, muotoa ja taipumista. Helka toimi hyvin, ilman possuiluja - ainakin siihen asti kunnes Jenna lähti hakemaan itselleen lapasia tallista.

Helkastahan oli niin hirveää jäädä pellolle yksin, joten alkuun Helka vähän alkoi jurnuttamaan ja ravissa poni pääsikin yllättämään täysin loikkimalla sivulle, ja tämän seurauksena löysinkin itseni maistelemasta lunta. Kipusin takaisin selkään ja matka jatkui. Pian Jennan tulon jälkeen alettiinkin ottamaan laukkaa. Laukassa Helka oli alkuun hiiirveän virtaisa, mutta rauhoituttuaan poni oli mitä hauskin ratsastaa!

Tehtiin vielä ravi-laukka siirtymisiä, ja loppuakohden poni olikin ihanan rauhallinen, tasainen ja ennenkaikkea mukava ratsastaa - enpä muuten muistakkaan milloin oisin viimeksi Helka olisi ollut näin kiva ratsastaa! :)


Käytiin Jennan kanssa ostamassa Vikille ja Fasulle joulukalenterit! :)

Torstaina päätettiinkin Jennan, Roosan ja Erikan kanssa tehdä videopostaus, kun tarkoitus oli vähän peltorallitella ponien kanssa. Pidemmittä puheitta annan kuvien ja videoiden puhua puolestaan! Mielipiteitä videopostauksesta saa (ja pitääkin) antaa!









Loppuviikosta ei vielä hirveän tarkkoja suunnitelmia ole. Huomiseksihan se onkin luvannut kivaa myrskyä, joka tarkoittaakin meille, että lisää lunta tulossa! Ei paha, ei ollenkaan. Mahdollisesti sunnuntaina olisi tarkoitus hypätä jotakin pientä, jos nyt jossain pystyisi hyppäämäänkin!

5 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja tuo videopostaus oli hauska ja hyvin tehty :)! Ja ihanat joulukalenterit :3!!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia haasteesta, täytyykin laittaa tuo johonkin väliin :)

    VastaaPoista
  3. Mikä tuon videopostauksen ekan biisin nimi on joka siin soi taustalla?
    Ois kiva tietää ja laittaa muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Armin van Buuren - This Is What It Feels Like :)

      Poista