torstai 19. joulukuuta 2013

'Forget to world tonight' [Blogin herättelyä..]

Huhhuh, en tiedä edes mistä aloittaa.. Kuten moni on jo varmaan huomannut blogi on eläynyt hiljaiseloa melkeimpä pari viikkoa. Itselläni ei tosiaan ole ollut motivaatiota kirjoittaa, ei tosin siksi ettenkö pitäisi kirjoittamisesta, vaan koska ei olla neitosen kanssa päästy tekemään oikeastaan mitään ihmeellistä äärimmäisen huonojen säiden takia.

Parina päivänä tuli pyörähdettyä raviradallakin!
Tällä kertaa en siis kirjoita normaalia kuulumispostausta, sillä en tosiaankaan muista ihan päivä päivältä mitä ollaan tehty ja jos muistaisin, postaus venyisi äärimmäisen pitkäksi. Koitan siis päällisin puolin kertoa mitä viimepäivinä on tapahtunut. Materiaaliakaan ei ole järin paljoa, mutta näillä mennään!

Viime viikolla Vikin kanssa liikunta oli pääosin kävelyä. Keskiviikkona päästiin vielä baanailemaan kunnolla lumenkaatopaikantietä, ennen kuin se oli torstaina aurattu. Muutoin ei oikein pystynyt muuta tekemään, kuin kävelemään, sillä joka paikkassa oli aivan äärimmäisen liukasta. Tosiaan Vikihän on ollut nyt pitkän aikaa ilman kenkiä, mutta suunnitelmissa olisi, että heitettäisiin Viki talveksi kenkään ja pidettäisi neiti kengässä ainakin kevääseen asti.

Viime viikon keskiviikkona pääsin myös Fasun vetämän pulkan kyytiin, kun haluttiin kokeilla rakentamaamme hyppyriä. Pulkkailuhan ei minun osaltani sujunut aivan toivotulla tavalla, mutta video taitaa kertoa enemmän, kuin tuhat sanaa! Hieman olivat paikat kipeät tuon jälkeen, ja alaselkä kiukuttelee vieläkin, mutta eiköhän tämä tästä pikku hiljaa..



Viime viikon lauantaina lastattiin myös Viki pitkästä aikaa. Pienen keskustelun jälkeen Henni sai neidin menemään koppiin ja olemaan siellä hetken ihan rauhallisesti. Otettiin Viki ulos, jonka jälkeen Viki senkuin käveli koppiin! Nyt täytyy vain treenailla tuota lastausta neidin kanssa, niin ehkä mekin pikku hiljaa päästäisiin taas liikkumaan muuallakin, kuin tallin lähistöllä.

Kävimme myös lauantaina Hennin kanssa Kiviharjun pikkujouluissa, ei sillä että minua ne hirveästi olisivat kiinnostaneet, vaan siksi, koska siellä jaettiin seuramestaruuspalkinnot, sekä julkaistiin Kiviharju Cupin tulokset! Voitettiin siis tosiaan Vikin kanssa KiHaRoiden estemestaruus, josta saatiinkin hieno pokaali! Cup pisteissä sijoituin 2. 11 pisteellä (voittajalla oli 13p.). Harmikseni Kiviharju Cupissa palkittiin vain paras.


Alku viikon viettelinkin taas tuttuun tapaan Lappeenrannassa, mutta keskiviikkona tulin taas takaisin, ja nyt minulla alkoikin jo kauan kaivattu loma! Toivon mukaan loman aikana blogiinkin tulisi useammin postauksia, senyt riippuu ihan siitä mitä päästään Vikin kanssa tekemään.

Eilen ja tänään ollaan käyty Viksun kanssa raviradalla, se taitaa tällä hetkellä olla ainut paikka missä pystyy ratsastamaan hyvin. Eilen mentiin ihan vain käyntiä, lukuunottamatta paria ravi ja laukkapätkää. Tänään mentiin vähän rankemmin, mutta ei mitenkään ihmeellisen rankasti. Tältä päivältä sain myös tuoretta materiaalia, kiitokset siitä Vilmalle!











Loppuviikolle ei olekkaan oikeastaan mitään suunnitelmia, katsotaan mitä keksitään! Jos jollakin olisi mielessä jotakin erikoispostausideoita, niitä saa toki heitellä. Voisin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja toteutella niitä, kun ei tänne blogiin muuten saa oikein mitään täytettä... :D

15 kommenttia:

  1. Kivaa ravia Viki vetää tuolla raviradalla :D Ja hauska tuo videopätkä teidän mahtavasta hyppyristä :D Ponnahti oikein kunnolla :D
    Mutta tosi kiva postaus ja onnittelut vielä estemestaruuden voitosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhe, kylläkyllä! :D
      Kiitoksia oikein kovasti sinulle :)♥

      Poista
  2. Videopostaus tai my day!!:)Kiva kun taas postasit!!!:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella laiska tekemään videopostauksia/myday'tä koska niistä tulee yleensä niin tylsiä, voinhan toki yrittää! :)
      Kiitoksia kommentistasi, pyrin postaamaan vähintään kerran viikossa, nyt loman aikana useamminkin!

      Poista
  3. Kiva postaus ja ootte niin ihanii! :) tee varustepostaus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku varustepostaus olisi kyllä kiva :) tai esim. kuvapostaus :)

      Poista
    2. Mukavaa että postaus miellytti! :) Katsotaan jos jaksaisin vaikka joululoman aikana vähän siivoilla tallia ja kuvailla Vikin varusteet :)

      Poista
  4. Hei! Kivoja postauksia sulla täällä.
    Haastoin muuten sut --> http://tavallista0arkea.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-nro-21-haaste.html

    VastaaPoista
  5. Olin itekkii siel pikkujouluissa! Olis tosiaan kiva joku erikoispostaus =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhe, olisit tullut moikkaamaan! ;D
      Täytynee yrittää toteuttaa jonkunnäköinen erikoispostaus!

      Poista
  6. Itekkin olin juuri sanomassa että Joulun kunniaksi joku Joulu postaus. ;DD

    VastaaPoista
  7. Onnee teille! Ja hyvää uuttavuotta hepoille ja sulle kans! :D

    VastaaPoista