lauantai 5. heinäkuuta 2014

Ostosten esittely & nettikauppa arvostelut [Horsepro & Börjens]


Horseprolle laitoin tilauksen 18.5. vielä silloin, kun siellä oli käynnissä -40% kamppanja. Nettisivut olivat selkeät ja tilaus ja maksu sujuivat helposti verkkopankin kautta. Tilasin aluksi väärän väriset suojat, mutta ne sain helposti vaihdettua. Tässä olikin kaikki positiivinen mitä minulla on tästä kaupasta sanoa.

Reilun kahden viikon kuluttua tilauksesta laittelin viestiä, että mahtaakos se tilaus milloin valmistua. Vastaukseksii minulle kerrottiin, että odottelevat Eguipen kuormaa. Samana päivänä olin myös soitellut ja kysellyt paketista, niin sanoivat että Equipen kuorman pitäisi olla pian heillä. Parin viikon päästä laitoin uudelleen viestiä ja kysyin missä pakettini viipyy. Tällä kertaa he vastasivat, että Equipen kuorma oli hävinnyt ja matkalla ja että olivat laittaneet minulle viestiä asiasta. Kumma juttu, etten minä ole koskaan tätä viestiä nähnyt?! 

Lopulta kuuden viikon ja yhden päivän kuluttua tilauksesta sain paketin käsiini, ilman minkään näköistä pahoittelua tapahtuneesta. Ymmärrän kyllä, että kamppanjan aikana tavaraa meni paljon, mutta ilmoittaminen viivästyksestä taitaa olla ihan yli arvostettua?

Ainakin tulevan varalle tiedän, ettei Horseprolta tarvitse enää ikinä tilata mitään. Todella huonon vaikutelman antoi minulle tämä kauppa.. Mutta nyt vihdoin niitä Horsepron ostoksia!

BR bootsit Bro Max, S, Red
 Uudet kisa bootsit Vikille. Edelliset olivat ihan samanlaiset, mutta aavistuksen hieman isot, joten tilasin samanlaiset, mutta pienemmät. Olen kyllä itse tykännyt paljon näistä bootseista! Hyvät ovat :)

Eskadron neonpren bootsit, M, choco
 Uudet bootsit kotikäyttöön. Viime vuonna tilasin Vikille täysin samanlaiset, mutta Jenna keväällä maastoillessaan Fasulla onnistui kadottamaan Vikin bootsin, joten täytyihän se nyt tilata uudet hävinneiden tilalle!

Equipe meksikolaiset suitset, Cob, brown

 Uudet este- ja kisasuitset Vikille. Vanhat olivat jo niin kuluneet ja osittain homeessa, joten olihan jo aikakin ostaa uudet. Nämäkin ovat samanlaiset, kuin entiset, mutta tämä on vain 'päivitetty versio' edellisistä. Nämä suitset ovat mielestäni ulkonäöllisesti kivat ja Equipen suitset ovat olleet ainakin yleisestiottaen kestäviä.


Rintaremmi Elastic, Cob, brown/gold
 Vihdoin ja viimein Vikille oma rintaremmimartsari! Vaikuttaa näin alkuvaikutuksen ja sormituntuman perusteella ihan suht laadukkaalta ja kestävältä. Rintaremmi ja martingaali osissa on molemmissa joustot, mikä tuo kivasti näköä tähän martsariin!

BR Jännesuojat Ultimo, Cob, brown
BR Takajalan jännesuojat Ultimo, Cob, brown
 Kauan haaveilemani kisasuojat Vikille! Olin pitkään katsonut näitä myös LamiCellin versiona, mutta päädyin nyt ostamaan nämä BR't, kun kisabootsitkin ovat BR'n, niin nyt on ainakin samaa sarjaa olevat kisauojat!


Börjenssistä mulla ei varmaan ookkaan mitään muuta, kuin ihan hirveän hyvää sanottavaa! Todella selkeät sivut ja toimitusajat ilmoitettu jokaisen tuotteen omalla sivulla. Börjenssin tuotteet ovat melkoedullisia, mutta silti mukavan laadukkailta! Tilauksen Börjensille laitoin eräänä keskiviikko - torstai yönä ja paketti tuli perille seuraavana maanantaina! Mahtavan nopea palvelu, en voi muuta, kuin suositella!

Jännesuojat BT Jump, poni, ruskea
Takasuojat BT-Jump, poni, ruskea
Uudet kotikäyttöön tarkoitetut suojat Vikille! Nepparisuojat ovat varmasti maailman kätevimmän suojat maastoillessa, uittaessa ja kentälläkin mentäessä. Suojat pysyvät napakasti jalassa, eikä tarvitse miettiä, että tippuuko suojat jonnekkin metikköön. Vikillä oli jo ennenkin ollut ko. suojat, mutta ne olivat jo niin kulahtaneet ja osittain jo rikki, että täytyihän sitä nyt uudet ostaa.



Kuljetusriimunaru Nylon
 Päätettiin hommata koppiin uudet, kunnolliset ja kestävät riimunarut kuljetukseen, sillä kopissa ei ollut enää kuin yksi 'ehjä' naru ja toisella puolella ei narua ollenkaan, joten joutui aina kuljettamaan riimunarulla, mutta nyt on onneksi kunnon narut kopissa!

Pelhamojat, ruskea
 Lailalle Pelhameihin pelhamohjat, jotta saisi vähän paremmin pidätteet läpi. Oli kyllä tosi hyvö ostos, poni on ollut näillä parempi ratsastaa, kun on voinut ottaa huomattavasti pienempiä pidätteitä. Kätevät varsinkin hypätessä ja maastoillessa. Kouluillessa pyritään Lailan kanssa menemään kolmipalalla.

PROB Shampoo 500ml
Hoitoshampoo Lailalle ihottumaa varten. Pyritään pesemään Laila tällä kerran viikossa ja jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ponin karva kiilsi enemmän ja ihottumasta tulleet ruvet ja haavat olivat pehmenneet hyvin.




Yleissatula Pinto 15'', x-wide, ruskea
Lailalle ihka oma satula! Satula osottui tosi tilavaksi selästä, mutta romaanin avulla istuu ponin selkään todella hyvin. Satula on todella kivannäköinen ja todella mukava ja pehmeä istua ihan merkittömäksi satulaksi. Oli kyllä todella mahtava löytö Henniltä, kun bongasi tämän börjenssin sivuilta!



Jalustinhihnat, Junior/120cm, ruskea
Lailan satulaan myöskin jalustinhihnat. Kätevä numerointi helpottaa katsomaan, onko jalustinhihnat samanpituiset. Sopivat hyvin satulaan saman sävynsä ansiosta!

Kertokaas mitä tykkäsitte tämäntyyppisestä postauksesta? :)
Ja muistakaa myös lukea äskettäin kirjoittamani kuulumispostaus!!

6 kommenttia:

  1. Tosi hyviä ostoksia löysit! :) Mutta minusta olisi vielä kivempi jos linkittäisit jokaisen tavaran sivun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi voinutkin olla ihan toimiva idea! :) Tosin minut tuntien, en olisi sitä jaksanut millään tehdä XD
      Mutta kiitokset kommentistasi! :)

      Poista
  2. Todella kiva postaus!! :) Postauksiasi on aina kiva lukea!!

    VastaaPoista
  3. Börjesillä on kyllä ihan mahtavan nopea palvelu, on tullut useita kertoja sieltä tilailtua vuosien varrella ja aina tullut tavarat muutaman päivän kuluttua, ei oo ikinä tarvinu kysellä perään tai odotella :) Horseprosta en ole uskaltanut tilata ikinä mitään, kun oon lukenut ht.netistä sen verran huonoa palautetta juurikin tuosta toimittamisen kestämisestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olin muistaakseni vuosi sitten jotain Horseprolta tilannut ja silloin tuotteet tulivat luvatussa 2 viikossa, mutta enää en kolmatta kertaa tilausta sinne tee..! :D

      Poista