keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Varustehankintoja & vastaukset kysymyksiinne!

Vähän erilaista postausta tällä kertaa! Lähipäivinä on tullut tehtyä niin paljon uusia varustehankintoja, joten päätin tulla esittelemään ne omassa postauksessa. Lisäksi tähän postaukseen mahtuu mukaan myös kysymyspostauksen vastaukset, joten vaikka teitä ei uudet varusteet kiinnostaisi - selatkaa silti alas asti! Hevosten kuulumisia luvassa myös piakkoin :)!


Horze: Otsapanta, pony // Vihreät buutsit. pony // Hivutussuojat eteen, pony
Biltema: Heijastinbuutsit, cob
Helkalle ja Lailalle Horzelta yläkulmassa näkyvät vihreät buutsit ja otsapanta. Vikille pinkit etujalan hivutussuojat kouluiluun. Olin jo pitkään etsinyt Vikille etujalan hivareita ja nyt vihdoin löysin kivat! Lisäksi vielä Vikille Biltemasta ostetut heijastinbootsit, kun viime talveksi ostetut hajosivat.


Normaalia arnikaa Horzelta. Kärkkäiseltä ostettu 1kg valkosipulia, heppanameja ja Lailan satulaan häntäremmin pidike, niin ei tartte Helkalta sitä lainailla.

Börjens: Yleissatula, 16'', x-wide, ruskea

Lissulle iki-oma satula, vaikka Vikin koulupenkistä ehtikin muotoutua jo molempien yhteinen koulupenkki. Lissulle ostettiin siis samanlainen satula, kuin mikä Lailalle, mutta vain isompana. Oltiin todettu jo Lailalla käytössä tämä satula todella mukavaksi ja mukava oli tämäkin! Satula istui Lissun selkäänkin ihan hyvin. Aavistuksen jäi ilmavaksi takaa, mutta tämäkin asia on helposti korjattavissa. Lisäksi tilasin 145cm pitkät ruskeat jalustinhihnat, mutta niitä en jaksanut kuvailla.

Börjens: Teddy romaani, musta, pony
Lissulle satulaan romaani. Ensivaikutelmaltaan romaani vaikutti tosi hyvältä ja kestävältä, vaikka onkin vain jonkunnäköistä tekoturkista. Lisäksi romaani on ulkonäöltäänkin todella kiva! :)

Börjens: Satulavyö anatomic poly, 120cm

Lissulle satulaan satulavyö, jossa joustot molemmissa päissä. Tämäkin vaikutti oikein hyvältä ja kestävältä ja oli ulkonäöltäänkin kiva! :)

Börjens: Suitsiteline
Haluttiin satulahuoneeseen pari uutta suitsitelinettä, sillä tahdottiin, että kaikkien hevosten suitsilla olisi samanlaiset suitsikoukut! Nämä maksoivatkin vain pari euroa kappale, joten hankimpa sitten ne samaan syssyyn!

Kärkkäinen: Valkotaulu
Saatiin kärkkäiseltä hommattua tallille myös pitkään suunnitelmissa ollut ilmoitustaulu! Päädyttiin ostamaan valkoinen tussitaulu, sillä siihen olisi helppoa ja nopeaa kirjoittaa kaikkea, sekä sen puhdistus olisi todella helppoa. Tämä olikin kyllä oikein edullinen löytö!

Biltema: Sadeloimi, 125cm
Lissulle oli myös etsinnässä oma sadeloimi, sillä ei saatu minkäännäköisiä loimia Lissun mukana. Kaupassa mitattiin vielä varuiksi loimen selkäpituus, ja onneksi mitattiin! 135cm olisi ollut aivan liian iso Lissulle, joten aika reiluja ovat nämä Biltemanin loimien koot. Myöhemmin käydään vielä ostamassa Biltemasta Lissulle tallitoppis ja ulkotoppis!

Ja kaikki edellä esitellyt tuotteet löytyvät siis seuraavista kaupoista: HorzeBörjensBiltema & Kärkkäinen!

Ja viimeiseksi, mutta ei kuitenkaan vähäisimmäksi - tässä tulee videolla vastaukset teidän esittämiin kysymyksiinne! Suurimmat pahoittelut, jos unohdimme vastata joidenkin kysymyksiin, kysymyksiä tuli paljon oletettua enemmän, niin en ole täysin varma muistinko ottaa kaikkia ylös paperille.

Mutta, jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, tai haluat lisätarkennusta johonkin, niin kysykää! Vastaan kyllä mieluusti kaikkiin asiallisesti esitettyihin kysymyksiin myös kommenteissa! :)


2 kommenttia:

  1. mitä luulette kuinka kauan tot satulaa voi käyttää Lissulla kunnes pitää hankkii uus, kun on nuori hevonen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä :) Sen takia hommattiinkin alkuun vähän halvempi satula, koska ei voitu tietää kuinka kauan menee, että joudutaan ostamaan uusi satula :)

      Poista