tiistai 25. maaliskuuta 2014

'Huominen on huomenna, vaik oltais jo sen puolella'

Viikko vielä jäljellä, sitten olenkin taas Suomessa! En voi sanoa, että suomeenkaan palaaminen mitään kivaa olisi.. Toki onhan se kiva nähdä taas kaikki tärkeät ystävät ja hevoset ja etenkin Viki, mutta juurikun olin tottunut olemaan täällä, niin pitääkin lähteä jo pois. Paljon suuria muutoksia pienen ajan sisällä - väkisinkin vetää fiilikset aika matalalle. Nyt kuitenkin taas hieman päivitystä täältäkin!


Loma täällä on sujunut paremmin, kuin hyvin! On tullut otettua aurinkoa ja onnistuinpa palamaankin ensimmäistä kertaa koko reissun aikana.. Käytiin myös ensimmäistä kertaa tämän reissun aikana uimassa kunnolla meressä! Meren lisäksi suunnattiin yhtenä päivänä Kanariansaarten suurimpaan vesipuistoon - Aqualandiin, jossa vierähtikin melkein koko päivä!

En ole eläissäni käynyt noin kivassa vesipuistossa. Liukumäkiä oli runsaasti ja mikä parasta - niihin ei ollut jonoja, sillä porukkaa oli sen verran vähän liikenteessä! Vaikka altaat eivät olleet edes lämmitettyjä, vesi oli lämmintä eikä siellä tullut kylmä - vaikka meitä vähän sillä peloteltiinkin!











Uimisen lisäksi ollaan käyty myös Las Palmasissa shoppailemassa, mutta ei sieltäkään mitään ihmeellisempiä ole tullut osteltua. Tuntuu että olen ostanut täältä jo niin paljon kaikkea, etten tarvitse oikeasti lisää vaatteita :D Muutamat tuliaiset pitäisi vielä ostaa, mutta sen jälkeen pitäisi olla kaikki tarvittava.

Ulkonakin on tullut käytyä parina iltana. Keskiviikkona käytiin katsomassa Iskelmäbaarissa Frederikkiä ja lauantaina suunnattiinkin Carbo's nimiseen ravintolaan illallis show'hun! Oli kyllä ihan mielettömän upea esitys! Tämän jälkeen lähdettiin vielä käymään muutamassa baarissa. Ihan mahtava ilta, en voi muuta sanoa! ♥



Tosiaan enään 5 kokonaista päivää jäljellä täällä, hirveesti asioita mitä voisi/haluaisi tehdä, mutta toisaalta tää on ollut jo niin mahtava kokemus tällaisenaankin, että eipä tuo nyt hirveästi haittaisi vaikkei enää tulisikaan tehtyä mitään ihmeellistä. En voi edes sanoa, kuinka kiitollinen olen siitä että pääsin tänne työssäoppimaan! Enkä tuu unohtamaan tätä reissua ikinä ja ainakin tiedän minne tulla, jos tekee mieli etelään! 


Ainiin, melkein meinasin jo unohtaa! Tein muutama päivä sitten minusta ja Jerrystä 'muistovideon'. Reilun vuoden ajan yritin meistä tehdä kunnon videota ja nyt vasta siinä onnistuin. Toivottavasti tykkäätte! :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva, että kuulumiseni ovat miellyttäneet sinua! :)

      Poista
  2. Toi video oli ihana! Ihan melkee itketti et jouduit luopumaa Jerryst :( Olitte niiiiiiiiiiiiiin hyvä pari :') :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kyllä se kipeetä tekikin, kun ponista luovuin :/
      Kiitoksia paljon sinulle kommentistasi :')♥

      Poista