sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

'16 days left!' [Kuulumisia ja tosi paljon kuvia!]

Kuten otsikostakin voi päätellä, enää 16 päivää niin palaamme takaisin Suomeen tältä reissulta! Vaikka täällä onkin ollut ihan mahtavaa, enkä vaihtaisi tätä reissua mihinkään, silti on enemmän kuin mukava palata takaisin Suomeen! Vähään en olekaan kuulumisia täältä päivitellyt, joten nyt onkin jo korkea aika! :)


Viime viikon vietinkin pääasiassa porukoideni kanssa, kun he viettelivät lomaansa täällä perjantaista 7.3, aina seuraavaan perjantaihin asti. Vuokrattiin autokin pariin otteeseen niin päästiin ajelemaan vuorille, jonne ei liiemmin busseja kulje. Maisemat vuorilla olivat mitä mahtavimmat! Semmoisia maisemia ei ihan joka paikasta löydykkään. Ekan kerran lähdettiin ajelemaan sunnuntaina 9. päivä, jolloin kierreltiin vaan vuoriteitä. Pidemmittä puheitta laittelen muutaman kuvan tältä päivältä!





Maisemakuvaa koristamassa äiti, veli ja iskä!



Ralli-Rellu!
Keskiviikkona minulla oli tosiaan viimeinen päivä töitä, jonka jälkeen mulla alkoikin reilun parin viikon pituinen loma! Pakko myöntää, että kyllä siinä hiukan haikeat fiilikset tuli, kun työkavereiden kanssa viimeisenä päivänä juttelin. Kotona suomessa kaikki kyllä odottaa minua, mutta en tiedä näänkö näitä ihmisiä täällä välttämättä enää ikinä. Onneksi on vielä pari viikkoa aikaa käydä moikkaamassa niitä :')

Vasemalla kortti, jonka sain työkavereilta, oikealla kortti jonka tein heille :')

Enkä ole edelleenkään oppinut miten sitä veistä oikeasti tulisi käyttää... Vahinkoja sattuu!
Torstaina vuokrattiin taas porukoiden kanssa auto ja lähdettiin jälleen ajelemaan! Ensin lähdettiin etsimään, jotakin 'kraateria', joka löytyikin melko helposti. Oli kyllä mielettömän upeat näkymät sieltäkin! Kraaterin lähellä oli myös eräs remontissa oleva vuoristo kahvila/ravintola, jossa käytiin kahvilla. Paikan omistaja oli todella mukava ja samalla, kun me joimme kahvia, hän selitti meille paikan historiasta ym. Mukavempaa kahvilan omistajaa saa kyllä hakea!








Turbo-Toyota!
Kahvittelujen jälkeen otettiinkin suunnaksi CocodriloPark! Hetken etsimisen ja turhautumisten jälkeen löydettiin, kuin löydettiinkin tämä puisto! Nimensä veroisesti puisto oli oikeasti täynnä krokotiilejä! Mahtui mukaan kuitenkin paljon lintuja, apinoita, poneja, kauriita kuin minipossujakin! Puistossa tuli kuvailtua suht. paljonkin, joten laittelen nyt sieltä kuvia! Pahoittelen kuvien huonoa laatua, sillä kamerastani pääsi akku loppumaan, joten jouduin turvautumaan kännykän kameraan.

















Vanhempanikin lähtivät tuossa pari päivää sitten takaisin Suomeen ja nyt olen nämä pari lomapäivää vain lepäillyt, enkä ole tehnyt mitään ihmeempiä. Loppu lomalla ei ole sen kummempia suunnitelmia, toki shoppailua ja rannalla makoilua ja työkavereitakin pitäisi käydä taas joku päivä moikkaamassa! Jos teillä on mielessä minkälaisen postauksen voisin täältä toteuttaa vielä, niin ideoita saa toki heitellä!

Loppuun vielä muutamia kuvia, joita olen viime viikkojen aikana ottanut! Sekä tietysti pieni videonpätkä siitä, kun oltiin vuorilla.







Täällä oli eilen illalla karnevaali kulkue, joten melua riitti puoleenyöhön asti!

8 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada joku epäonnistumis postaus!;D Oot muuten tosi nätti!!!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin kattoo jos tekisin jonkunlaisen epäonnistumisin postauksen/videon! :)
      Kiitoksia paljon Ada :')

      Poista
  2. Voitko kuvata sieltä vielä jonkuu semmosen kuva postauksen. Eli siis tarkotan semmost et ottaisit kaikist hienoist jutuist kuvan sielt sillee.. ääh miten mä ny selittäisin:D Siis vaikka tyylii yrität saada rannast, jostain maisemast, nähtävyydest, lempi asioist joita oot tykänny tehä siel nii niist semmosen tiiäks niiku tunnelmallisen kuvan:'D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aajuu semmoisen! :) juu voisin vaikka kuvatakin! Kiitos tuhannesti mukavasta ideasta :)

      Poista
  3. Joo epäonnistumispostaus ois kiva :)

    VastaaPoista
  4. Milloin sinne Jerry blogii tulee parempi muistopostaus? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei varmaan ikinä :/ Yritin monta kuukautta tehdä minusta ja Jerrystä muistovideota, mutta aina ohjelma kaatui, joten hylkäsin kokonaan idean videosta ja postausksesta.. :(

      Poista