lauantai 1. helmikuuta 2014

'Vamos a la playa, A mí me gusta bailar' [Bye bye Finland!]

Huhuh, nyt on suunnilleen koko elämä pakattuna kahteen matkalaukkuun ja ihan muutaman hassun tunnin kuluttua suuntaankin kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa! Aika on menny vähän turhanki nopeesti ja tuntuu etten oo ehtiny tehä vielä kaikkea mitä olisin halunnut tehdä ennen lähtöä. Mutta kaksi kuukautta on kuitenkin suhteellisen lyhyt aika ja eiköhän se ihan suht nopeasti mene! :)


Vikin kanssa ollaan viimeisimmät kolme päivää lähinnä pidetty vain hauskaa - baanailtu menemään, hyppäilty ja väännetty toki hiukan kouluakin. Viki on ollut viime päivinä ihan mielettömän hyvä ratsastaa ilman mitään ihmeempiä! Keskiviikkona innostuttiin Jennan kanssa baanailemaan lumenkaatopaikan tietä - joka on siis miltei 1km pitkä tie! Mittailtiin myös vähän km-aikoja ja Vikihän sai huippunopeudekseen 53km/h! ;D

Torstaina Vikillä oli vuorossa lähinnä eteenalas tyyppinen venyttelypäivä. Viksu oli tosi miellyttävän tuntuinen ratsastaa, vaikka välillä keskittymiskyky olikin hukassa :D Perjantaina suunnattiinkin neidin kanssa pellolle, jossa alkuun kouluiltiin joku 20min. Viki oli yksinkertaisesti mielettömän hyvä ratsastaa, ei minkään näköistä lisättävää. Kuvat puhukoot puolestaan!








Hetken tuuppailujen jälkeen lähdettiinkin ottamaan muutamia pikku pomppuja kentän viereiselle pellolle. Tultiin muutamia kertoja yksittäistä pystyä, joka oli korkeimmillaan 90cm. Pääasiassa Viki oli ihan hyvä hypätä, muutamaa hassua pudotusta lukuunottamatta. Vauhtia oli toki enemmän, kuin tarpeeksi, mutta sallittakoon se nyt tällä kertaa.. :D



Tämä olikin nyt viimeinen hevosaiheinen kuulumispostaus ennen huhtikuuta. Pyrin postaamaan kuulumisiani sieltä Gran Canarialtakin niin pian, kuin mahdollista. Nyt minun on kuitenkin suunnattava nukkumaan, jotta jaksan huomenna olla skarppina!

Vietettiin torstaina iltaa toistaiseksi ekaa ja vikaa kertaa tällä porukalla! Tulee hiiirvee ikävä näitä tyttöi! ♥

4 kommenttia:

  1. Hyvää ja turvallista matkaa sulle! Saattaa olla että tauko tekee hyvää, uudella puhdilla toukokuussa sitten heppailukuulumisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Jep, näinhän se on :) yritän postailla täältä mahdollisimman pian, kunhan eka asetutaan kunnolla taloksi ja saan itselleni netin!

      Poista
  2. Hyvää matkaa!:))))Ite oon nyt noin 12tuntia ollu autossa;DOotte kehittyny Vikin kaa niiiiiiiiiiiin paljon että ei meinaa perässä pysyä:))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Ada :') Mukava kuulla että kehitystä näkyy!

      Poista