tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuulumisia tuhansien kilometrien päästä! [Kuvia & videopostaus]

¡Hola! Elossa siis ollaan ja selvisin jopa ensimmäisestä lennostani! Itseasiassa, jos tarkkoja ollaan, minusta lentokoneessa olo oli varsin hauskaa :D Lauantaina siis saavuimme ystäväni Jennyn kanssa tänne ja tämä ja eilinen onkin mennyt paikkoihin tutustuessa. Tulipa myös kuvailtua eilen videopostaus - siitä lisää myöhemmin! ;)


Lauantai aamuna lähettiin tosiaan muutaman tunnin yöunilla vanhempieni kyydillä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kentällä oltiinkin todella ajoissa, joten aikaa riitti syömiseen ja ostosten tekemiseenkin. Lentokoneeseen päästiin vähän ennen yhtätoista ja lentommehan kesti miltei seitsemän tuntia.
Ilta menikin työpaikka vierailuilla ja lähiympäristöä tutkien. Nukkumaan myö käytiinkin aikaisin, kun kahden tunnin aikaerolla päivästä oli jokatapauksessa venynyt suhteellisen pitkä.








Sunnuntaina heräiltiinkin vähän jälkeen yhdeksän ja samalla mieleeni muistui, että olin ajatellut  kuvailla joku päivä videopostauksen, joten miksipä en tekisi sitä vaikka heti. Pidemmittä puheitta antaa videopostauksen ja kuvien puhua puolestaan!







Maanantaina aloiteltiinkin Jennyn kanssa päivä syömällä aamupala rannalla, jonka jälkeen käytiin meidän 'lähiostoskeksessa', josta muuten nappasin itselleni mukaan uuden puhelimen! :D Samsung Galaxy Pocket sai nyt väistyä Trendin tieltä ;)! Kieltämättä ihan kummallista, kun nyt ei enää olekkaan niin pientä kapulaa kannettavana kuin Pocket oli.

Kolmen jälkeen kävin saattamassa Jennyn töihin ja pyörähdin myös hänen työpaikallaan, jossa tapasin myös yhden minun tulevista työkavereista. Itse aloitan tosiaan työt vasta keskiviikkona. Tämän jälkeen tulinkin vain kotiin istuskelemaan, mutta tylsyyttäni päätin, että yritän ostaa yhden langattoman netin ja sehän onnistui kun onnistuikin! :) Nyt minulla onkin kuukaudeksi taas netti käytössä, jonka jälkeen täytyy ostaa vielä toinenkin kuukausi. Tänään ei kamera kulkenutkaan mukana, joten mitään ihmeempiä kuvia ei ole.

Laitettakoon tähän nyt kuitenkin pari kuvaa. Ensimmäisessä kuvassa taideteokseni, jonka innostuin tänään aamulla tekemään :') - tuon kuvan lähetinkin parille ihanalle ystävälle! ♥ Toisessa minun ihana uusi rakkauspakkaus mekko!



Keskiviikkona aloitan tosiaan työt, joten palaan taas  varmaankin loppu viikosta kirjoittelemaan :) Tämän päivän nautin vielä vapaista, ennen työputken alkua. Koitan joku päivä kuvailla vaikkapa MyDay'n kuvapostauksen muodossa :) Saas nähdä mitä keksin!

14 kommenttia:

  1. Kiva postaus!!! Nätti sä ja ihana uus mekko!!! Kumpa mäki pääsisin lämpimään!! Missä maasaa olitkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) MIe oon nyt Kananrian saarilla, Gran Canarialla, Playa del Inglésissä :)

      Poista
  2. Oii mäki haluun kanarialle!!! Kiva toi video ja ihana uus mekko!!

    VastaaPoista
  3. On varmaan lämmintä!;DIhanat maisemat ja ihana mekko(+sie!)!!! Taitaa sulla olla jo vikiä ikävä.Millon palaat??:)Kivaa lomaa sulle!!!;))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan täällä ihan kiitettävän lämpöstä ollu :) Kiitoksia paljon! Ja kyllähän se ikäväkin jo painaa päälle, mut eiköhän tää tästä ku pääsee työnmakuu ja sillee :)
      Tuun takaisin vast 1. huhtikuuta, kun olen työssäoppimassa täällä :)

      Poista
  4. Kiva tuo videopostaus!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että pidit :) Huomenna kuvailen miun nimipäivän kunniaks uuden videopostauksen, jonka saan luultavimmin perjantaina latailtua!

      Poista
  5. just kiva video ja postaus muuteki!! :3 Ja mekko ♥_♥ Paljon se makso? Onks siel mitään kivoja kauppoja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :) Tuo mekko on niiiiin ihana ♥ makso 19,95e :) Onhan tääl vaikka ja mitä! Ja LasPalmasis on kuulemma viel parempii vaatekauppoi ku tääl!

      Poista
  6. Oon niin kade sulle ku pääset työssäoppimaan tonne! Itekkin haluaisin kovasti ulkomaille, mutta onneksi pian pääsen Portugaliin lomailemaan :)
    Videopostaust oli iha sika kiva :3 Ja sun uus mekko tosi upee! Toivottavasti työt on sujunut nyt hyvin! Uusia kuulumisia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, saan olla ja olenkin iloinen että sain tällaisen mahdollisuuden! :)
      Ihanaa että pidit, videopostauksia tulee kyllä lisää pikimmiten ja kuulumisia kirjoittelen varmaankin seuraavan kerran sunnuntaina! :)

      Poista