tiistai 28. tammikuuta 2014

'The smile on your face, lets me know that you need me'

Ohops... Taas on tovi vierähtänyt viime postauksesta, mutta kelit ovat edelleen rajoittaneet huomattavasti ponien liikustusta josta syystä postailukin on jäänyt vähemmälle.. Loppuviikosta pyrin kuitenkin saamaan tuoretta materiaalia ennen kuin lähden kohti Gran Canariaa - joka muuten tapahtuukin jo lauantaina!!

Oivoi... Tätä neitiä tulee kyllä ikävä :'/
Vikin kanssa ollaan jatkettu ihan maastoilulinjalla. Kovien pakkasten vuoksi ei olla voitu maastoilla edes mitenkään rankasti. Moni paikka on ihan jäässä, eikä hevosiakaan ole ihan hirveästi viitsinyt hikoiluttaa. Onneksi pakkanen on kuitenkin lauhtunut lupaavasti ja viikonlopun aikana päästiinkin jo pellolle liikuttelemaan poneja! :)




























Lauantaina Henni tulikin Kouvolaan liikuttelemaan Helkaa, joten mentiinkin yhdessä katsomaan missä kunnossa pelto olisi. Pelto oli sen verran hyvässä kunnossa, että päätettiin mennä siinä. Taivuttelin ensin Vikiä käynnissä ja ravissa, jonka jälkeen lähdettiin vähän laukkailemaan pellolla meneviä peltoja. Viki vaikutti niiin tyytyväiseltä päästessään pitkästä aikaan tekemäänkin  kunnolla jotain! :)

Päädyttiin myös rakentamaan yksi este pellolle, jota hyppäilimme muutaman kerran. Korkeimmillaan tultiin Vikin kanssa n. 75-80cm ja neiti hyppäsi jälleen tosi kivasti ilman minkään näköistä epävarmuutta! :)

Sunnuntaina suunnattiinkin jälleen pellolle pelleilemään. Otettiin alkuun askellajit läpi ympyrällä, jonka jälkeen hieman laukkailtiin ympäri peltoa ja hypeltiin muutamia hyppyjä miniristikolle ilman käsiä jne... :D Kieltämättä oli ihan kiva päästä tekemään neidin kanssa edes jotain, kun maneesillekkaan ei olla päästy lähtemään ja jokapaikka on ollut niin jäässä. Vaikka Viki se nauttii kävelystäkin yhtä lailla, on se aina ollut innoissaan myös päästessään tekemään töitä!

Viime päivinä onkin tarvittu astetta enemmän vaatetta päälle... :D
Maastoiluvarustukseksi onkin lähiaikoina riittänyt pelkät riimut ja ohjat! 

Lauantai iltana lähdinkin Hennin kanssa Heinolaan ja sunnuntaina pääsinkin mukaan liikuttamaan Hennin ja Anskun hevosia! Menin alkuun Anskun suokkitammalla, jolla on tapana testailla uusia ratsastajia. Minuakin tämä Roosa testasi aika urakalla ja yritti kuskaili pitkin peltoja! :D En voinut oikeasti muuta kuin nauraa, Roosa oli jotenkin niin hauska tapaus. Saatiin kuitenkin käynnissä ihan hyviäkin pätkiä ja ravissakin muutamia ihan hyviä askelia!

Roosan jälkeen pääsin Laila ponin kyytiin. Lailalla oli myöskin virtaa vaikka muille jakaa ja menokin oli sen mukaista.. :D Lailankin kanssa saatiin muutama ihan kohtuu siisti pätkä. Molemmat ponit olivat oikein kivoja ja mieluusti menisin niillä toistekkin! :)


Tämän viikon lauantaina aamulla suuntaankin kohti Helsinki-Vantaata ja sieltä pariksi kuukaudeksi lämpöiselle Gran Canarialle. Sitä ennen olisi tarkoituksena kuvailla vielä minua ja Vikiä, sekä mahdollisesti toteutella videopostaus Hennin kanssa! Espanjasta olisi tarkoituksena toteutella videopostauksia ja kuvapostauksiakin - unohtamatta tietenkään ihan normaaleja kuulumis postauksia! Ideoita saa ehdotella :)


Kuolkaa kylmyyteen ;D

6 kommenttia:

  1. Ei saa kiusaa tuolla lämpötila erolla. ;___; muuteki jo ikävä tulee.

    VastaaPoista
  2. Oon nyt Espanjassa, kauhee tuuli kokoajan! Vaikka lämmin onkin.. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus!:)<333Ei vielä tuo lämpötila haittaa itse lähden leville:DLähdetään perjantai yönä;)Ketkä tällä hetkellä liikuttaa Helkaa?:)Viki on yli söpö!!:3333Mitä teille kävi kun ette yks lauantai tullu Hennin kaa tunnille Helkalla ja Vikillä???:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Pääasiassa Helkaan liikuttaa tällä hetkellä Henni ja Nea :)
      Kyyti peruuntui viime hetkellä, joten ei päästykkään tulemaan.

      Poista