keskiviikko 26. helmikuuta 2014

'When I'm far too tired to fall asleep' [Kuulumisia kuvien ja videopostauksen muodossa!]

Heissan jälleen! Taas on vierähtänyt jokunen tovi viime postauksesta, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi kirjoittaa minun ja Vikin 1v. postausta. Nyt kuitenkin jälleen hiukan kuulumisia ja kuvia - loppuviikosta lupaan ja vannon kirjoittaa jotakin minusta ja Vikistä! :)


Tänne kuuluu jälleen ihan hyvää. Töitä on tullut tehtyä rankkaa tahtia, mutta onneksi vapaapäiväkin on mahtunut joukkoon! Vielä olisi 14 työpäivää edessä ja sen jälkeen toivottavasti ansaittu loma! Jospa saisin loppu ajasta houkuteltua joitain kavereitakin tänne ;)

Päivät ovat tosiaan koostuneet töiden teosta, kotona oleilusta ja ilman muuta shoppailusta! Rannalla olo ja auringonottaminen on viime päivinä jäänyt vähäisiksi, koska täällä on oikeasti ollut kylmä :D Taino riippuu mikä luokitellaan kylmäksi, mutta mittarit ainakin näyttävät +21 ja silti kävelen täällä huppari päällä ja farkut jalassa..!

Pakko myöntää, vaikka täällä onkin ollut hirveän kivaa, niin koti-ikävä alkaa painaa ihan kiitettävästi.. Kyllähän minä jo alusta asti pelkäsin tuleeko pääni kestämään tätä kaikkea ja pakko myöntää että eihän se ihan helposti tätä kaikkea uutta ole sulattanut. En kuitenkaan kadu lähtöäni, sillä tiedän, että kun palaan kotiin, olen niin monta kokemusta rikkaampi ja iloinen siitä että lähdin!

Käytiin nyt viime lauantaina Jennyn kanssa Las Palmasissa shoppailemassa ja teinkin päivästä videopostauksen. Päällisin puolin reissu sujui hyvin, mitänyt bussi joutui pieneen kolmen auton ketjukolariin, jonka takia meille jouduttiin tuomaan uusi bussi. Mutta onneksi kenellekkään ei sattunut tässä kolarissa mitään! :)

Pidemmittä puheitta videopostaukseen ja laitan myös pari kuvaa, joita on tullut oteltua. Ei oo oikein ollut innosusta kuvailla lähipäivinä ties mistä johtuu..



Ja tavalliseen tapaan olen myös aina kertonut jotain kuulumisia Vikistä, vaikka tällä hetkellä Suomesta puhuminenkin saa minut "surulliseksi", koska kaikki muistuttaa kavereista, Vikistä ym. joita minulla on edelleen jätkyttävän kova ikävä. Kuitenkin. Vikille kuuluu tietääkseni hyvää. Sitä on nyt lähipäivinä liikutellu mm. Henni, Nea ja Vilma. Ihana kuulla, että Vikikin saa nyt liikuntaa, mutta enemmän kuin mielelläni, hoidan tamman liikutukset itse, kun pääsen suomeen :)

If I had to live my life without you near me,
the days would all be empty,
the nights would seem so long...
Niin ja sitten on vielä yksi juttu, minkä moni kavereistani jo facebookin kautta onkin saanut selville. Henni ja Ansku olivat siis ostamassa puoliksi ponia, mutta Ansku ei voinutkaan ostaa osuuttaan tästä Lailasta, joten Henni kysyi siis minua. Hetken mietittyäni vastasin toki myöntävästi ja näin päädyin ostaman Lailasta puolet!

Lisää kuulumisia ja minun ja Vikin 1v. postaus tulossa mahdollisimman pian!

Laila ♥  ½ oma poni!

10 kommenttia:

  1. Vinkkinä vaan, että Espajassa kannattaa kulkea junalla. Tosin entiedä millaista junaliikennettä sielläpäin on, mutta ainakin siellä missä me oltiin niin junat oli tosi halpoja (1/2€ vissii :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten ihan hyvä, mutta ollaan edelleen kanarian saarilla, joissa ei ole minkäännäköistä rautatieverkostoa..! :D

      Poista
  2. Aina odotan sinun kuulumisia innoissani:) En kyllä olisi uskonut että sinä ostat Lailasta puolet!:D Tosi kiva postaus niinku aina. P.s olette niiiiiiiiin kaunis pari Vikin kanssa että ihan tulee itku silmään:')! Olette vaan yksinkertaisesti paras pari<333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon kommentitasi :) Kiitos myös jos olet sitä mieltä :')

      Poista
  3. Onnea teille Lailan kanssa! Miten Vikin nyt käy kun sulla on oma poni (tai no puolet siitä) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Jatkan Vikin kanssa ihan samalla lailla, kuin ennenkin. Laila ei tuu vaikuttamaan siihen mitenkään! Viki on mulle aina se ykkönen, ja joskus tulevaisuudessa ois tarkoitus ostaa osuun myös Vikistä :)

      Poista
    2. Huomaa kyllä, että sä rakastat Vikiä! Se ei oo sulle vaan mikään urheiluväline mitä voi vaihtaa!

      Poista
    3. Ei todellakaan ole! Viki on mulle ihan kaikki kaikessa ♥ Ja sitähän mä eniten täällä ikävöinkin.. :(

      Poista
  4. Olin aika yllättynyt, että ostit puolet Lailasta. Mutta nyt sillä on mahtavat omistajat! :) Kiva kun postailet Espanjasta asti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuli aika monelle ja myös mulle itselleni tuli aika yllätyksenä tuo ponin osto! :D Mukava kuulla että postaukset miellyttävät, myös täältäkin puolelta maailmaa!

      Poista