sunnuntai 16. helmikuuta 2014

'This is a unique opportunity for me!'

^Näin olin viime keväänä kirjoittanut hakemukseeni, jossa hain kansainväliselle jaksolle Espanjaan. Näin jälkeenpäin ajateltuna oli hieman tyhmää jättää lähtemättä viime syksynä, mutta onneksi minulle tarjottiin tähän uusi mahdollisuus - eikä ole kaduttanut!

Puerto Rico
Elossa siis ollaan! Pahoittelut etten viime viikonlopustakaan postannut vaikka niin lupailin. Mun on ollu monena päivänä tarkoitus kuvailla videopostaus, mutta en vain töiden takia ole saanut sitä aikaiseksi. Tosiaan aloitin työ kevyellä 10 päivän työputkella ja vasta lauantaina pääsin nauttimaan ensimmäisestä virallisesta vapaapäivästäni!

Töissä on mennyt paremmin, kuin hyvin! Aluksi toki jännitti mennä sinne, kun en tiennyt miten muut työntekijät minuun suhtautuvat, mutta olen saanut paremman vastaanoton, kuin olisin ikinä voinutkaan kuvitella! Kaikki työntekijät ovat todella mukavia ja avulijaita, joten työpäivätkin ovat kivoja, eikä töihin meno ole lainkaan vastenmielistä. Alkuun toki jännitti se, että pärjäänkö minun kutosen englannillani, mutta hyvin olen pärjännyt. Toki joinain päivinä on myös suomalaisia työkavereita töissä, joiden kanssa tuleekin rupateltua jonkun verran niitä näitä!

Laitettakoon tähän väliin hieman kuvia joita on tullut töissä otettua. Töissä on tullut syötyä hyvin, juotu kahvia ja onnistuin jopa viiltämään sormeni auki laatikon kulmaan... Onneksi Petre paikkasi sen niin hyvin, että jo parin tunnin päästä haava oli täysin tyrehtynyt, eikä yhtään kipeä!






Vapaa-aika onkin koostunut pääasiassa rannalla tai altailla makoillessa ja tottakai shoppaillessa! Muutamana päivänä on myös tullut nukuttua valitettavan pitkään, joten siinä onkin lahjakkaasti uhrautunut koko päivä nukkumiselle ja töille.. Jos vaikka koittaisi ryhdistäytyä ja opetella heräämään ajoissa, vaikka työt alkavatkin aikasimmillaan kahdeltatoista..

Eipä tänne mitään ihmeempiä sitten kuulukkaan. Tosi erilaistahan tämä elämä täällä on, mutta siihen on vain totuttava. Muutamana iltana olen jo ehtinyt itkeä koti-ikävääkin ja toivonut vain, että pääsisin kotiin. Uskon kuitenkin vahvasti, että tämäkin ikävä helpottaa jossain vaiheessa, vaikka tuskin lakkaa kokonaan! Lauantaina oli myös isäni 50v. syntymäpäivät, jonne en valitettavasti päässyt osallistumaan livenä. Jenna oli kuitenkin paikanpäällä ja Skypen kautta pääsinkin näkemään kaikki sukulaiset, kun Jenna kierrätti minua ihmiseltä toiselle - kiitokset Jennalle ♥

Loppuun vielä hieman kuvia, joita on tullut napsittua!

Mäkissäkin ollaan jo parikin kertaa ehditty käydä.. :D



Yhteydet vähän pätki ja ajoittain laatu näyttikin tältä.. Onneksi ei kuitenkaan koko aikaa!
En oo ikinä tykänny shoppailla, paitsi nyt..?

Henni on tosiaan nyt liikutellut useamman kerrankin Vikiä. Kiitokset Hennille, kun on neitiä liikutellut♥

Kuvailin melkein pari viikkoa sitten meidän kämpän esittelyvideonkin, joten laitettakoon sekin nyt näkyville!

Nyt onkin teidän vuoro kertoa millaisia postauksia haluatte, että toteutan täältäkäsin? Kaikenlaiset lifestyle tyyliset postaukset pitäisi onnistua ja erikoispostauksia kirjoittaisin enemmän, kuin mielelläni. Nyt on teidän vuoro kertoa mistä te pitäisitte!

Ps. 17.2, eli maanantaina minulle ja Vikille tuleekin 1v. täyteen. Yritän silloin tai heti sitä seuraavina päivinä kirjoitella jonkunlaista postausta tänne :)
En voi sanoa tähän muuta kuin, että hirveä ikävä! ♥

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus!! Muuten, mitä sun sormee on käyny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Viilsin sen vahingossa auki laatikon kulmaan.

      Poista
  2. Erikoisheppapostauksia? Olisi mukavaa jos kirjoittaisit mielipiteen raudattomuudesta&luonnollisesta hevosmiestaidoista sekä vaikka ratsastushistoriasi, sinun ja Vikin tarina, mielipide ratsastuskouluista. Postaus, missä kerrot Vikin hyvät ja huonot puolet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Kiitos vinkeistä! Olen tosi huono kirjoittamaan mielipidepostauksia, mutta ainahan voin yrittää!
      Koitan toteutella joitakin edottamistasi postauksista, kun on aikaa :)

      Poista
  3. Kysymyspostaus ja ööö kerro mitä kaikkee oot ostanu siel ! :D sit heppapostauksen tee joku mis esittelet kaikki hevoset mil oot menny (mitä muistat), tee vaik useemmas osassa ja kerrot niist hevosist mitä oot tykänny ja mikä niis on ollu einiin kivaa !

    VastaaPoista
  4. Miks ette nuku samassa huoneessa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi nukuttais? :D Molemmilla omat huoneet joihin ollaan tavaramme purettu niin mukavampi näin. Kiva saada edes öisin omaa rauhaa, kun toisen naamaa tulee kuitenkin katseltua lähes jatkuvasti päivästä toiseen!

      Poista
  5. Voitko käydä kattomassa munki blogin? Osoite on ( Jos kiinostaa )
    neljanhevosenelamaa.blogspot.com:) Ja voitko kommentoida?

    VastaaPoista