keskiviikko 16. lokakuuta 2013

'Take me somewhere we can be alone'

Nyt on tämäkin viikko hurahtanut käyntiin, joten eiköhän kertoilla hieman alkuviikon kuulumisia :)

c. Niina Pilli - ^Pari julkaisematonta kisakuvaa 4.8 Haminan kisoista.. Kesä tuletko takas?

Maanantaina ratsastin Vikin melko kevyesti n. 40min. Tein paljon pohkeenväistöjä ja siirtymisiä, saaden hevosta hyvin kuulolle ja kulkemaan rentona. Viki oli ihan jees ratsastaa, alkuun aavistuksen jäykkä mutta loppua kohden parantui huimasti! Laukassa neiti oli tosi hyvä ja mielyttävän tuntuinen ratsastaa.

Mitään tämän ihmeempiä ei maanantaina tehty, sillä tarkoituksena olikin pitää Vikille melko kevyt päivä. Maalailtiin myös maanantaina Jennan ja Sofian kanssa puomeja, joita päästiinkin sitten tiistaina koittamaan ;) Maanantailta ei valitettavasti ole mitään kuvamateriaalia.

Kuten jo äsken mainitsinkin, tiistaina siis hyppäiltiin ja testattiin siis samalla mitä ponskit sanovat maalatuista puomeista! Alkuverkassa Viki oli mielettömän hyvä, eikä juurikaan piitannut maalatuista puomeista. Otettiin pari verkkahyppyä pikkuristikolle, jotka sujuvat hyvin.

Seuraavaksi tultiin vielä pari kertaa ja sarja ja okseri, jonka jälkeen alettiinkin tulla rataa. Tällä kertaa radat eivät vain ottaneet sujuakseen. Hassuja paikkoja tuli ja kerran kiellettiinkin sarjan a-osalle, kun paikka ei osunut. Korkeimmillaan tultiin 85-90cm rataa, ja kun saatiin onnistunut rata alle lopetettiin radan hyppääminen.

Loppuun tultiin vielä okseria muutamaan otteeseen, ja korkeimmillaanhan tämä este oli n. 105cm. Pari hassua hyppyä tuli tällekkin, mutta pääasiassa Viki hyppäsi ihan kivasti! En voi sanoa, että olisin hirmu tyytyväinen näihin treeneihin, mutta voi kai sitä huonomminkin mennä? Välillä pitää olla näitäkin päiviä, että osaa iloita niistä hyvistä päivistä :)




Tänään, keskiviikkona, menin Vikillä kentällä palauttelevasti vajaa puolisen tuntia. En taaskaan tehnyt mitään ihmeempiä, parit väistöt käynnissä ja kaikki askellajit läpi, tavoitteena saada Viki vain kulkemaan rentona. Viki oli jälleen todella kivantuntuinen ratsastaa. Laukan jälkeen vieläkin parempi! 

Käytiin iltasella vielä n. 20min kävelylenkki maastakäsin, kun sattui olemaan sopivasti aikaa ennen iltatallin tekoa. Pyörittiin ihan tallin lähellä, eikä lähdetty minnekkään kauemmas. Nappasin kännykällä pari kuvaakin, jotka voisin laitella tänne. Kuvista huomaakin miten paljon pimenee 20minuutissa :o Kun vertaa tallinpihasta otettua kuvaa muihin kuviin. Kohta se pimeä tulee jo viiden aikoihin, en tykkää :(

Pahoittelut kuvien huonosta laadusta!


Huomenna tai perjantaina olisikin sitten tarkoitus kouluilla Vikin kanssa, muuten en loppuviikon kulusta osaa vielä sanoa yhtään mitään.. Sunnuntaina tosin suunnataankin Jennan, Roosan ja Hennan kanssa tallinnan risteilylle - sitä odotellessa!

Huomasin juuri ettei edelliseen postaukseen ilmestynyt lainkaan kommentteja - tsempatkaas lukijat! :) Teitä näyttääkin jo olevan miltei sata! Ehdotuksia millaista postausta haluaisitte, kun tuo 100 lukian raja menee rikki? :)

22 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ois kiva joku videopostaus tai kysymys postaus..??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi :)
      Täytyy laittaa korvantaakse! Odotan vielä muitakin ehdotuksia, ja niiden perusteella päätän mitä teen :)

      Poista
  2. Videopostaus tai my day!!:) Kiva postaus:)

    VastaaPoista
  3. Voisiks sä tehä mydayn ku sun kaikki videot on niin ihanii? :3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitoksia paljon kommentistasi :)) Voisin kyllä joku päivä toteutella tuon my dayn - kuvina vai videona?

      Poista
  4. Sä teet just sellassia postauksia, joista tykkään, ettei oikeen osaa sanoa mitä vois lisäksi tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että pidät :)
      Kiitokset ihanasta kommentista!

      Poista
  5. Tosi kiva postaus ja hyvinhän nuo hypyt näytti menevän :)! Olisko kouluilusta mahdollista saada jtn videota? Kun yleensä kaikki videot on hyppäämisistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :) Kouluilusta olisi tarkoitus myös toteutella videota, ikinä en vaan oikein ole saanut sellaista aikaiseksi :D Nyt täytyykin tsempata ihan kunnolla ja toteutella se! :)

      Poista
  6. Vähänkö söpöä toi laukka :D Onko tollanen laukka jotenkin vaikeaa istua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhe :D Ei oo lainkaan vaikeeta istua, itseasiassa varmaan helpompi, kuin normaali kolmitahtilaukka - tosin olen niin tottunut tuohon Vikin laukkaan joten hieman vaikea verrata :)

      Poista
  7. Varustepostaus vikin varusteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia mielipiteestäsi - täytyykin varmaan sellainen toteutella!

      Poista
  8. Joku kysymyspstaus?

    VastaaPoista
  9. Onko toi sun v.sininen huppu jerryn vanha? :) ja onko se pony kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se oli ennen Jerryllä, ja se on cob-kokoinen :)

      Poista
  10. kiva postaus!!!!!!!! Viki on tosi ihana ja sä oot nii hyvä ratsastaa!!!!!!!! ps. sun blogi on mailman paras!!!!!:D Voitko muuten tehä jonkun kysymyspostauksen??????? Oot paras!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon kommentistasi!
      Kysymyspostausta voisin suunnitella tulevaisuuteen :)

      Poista
  11. Mun silmään pistää toi sun hypyissä kaulalla makaaminen. Voisit kokeilla laittaa jalustimet kiinni satulavyöhön paalinaurulla että saisit jalat eteenpäin, ja näin et sukeltaisi noin pahasti. Esteenne eivät kuitenkaan ole niin isoja että noin isoa myötäystä tarvitsisi, eiväthän GP ratsastajatkaan makaa tuolla kaulalla noin, vaikka esteet ovat 60cm korkeampia kuin teidän.. Älä ota tätä kommenttia negatiivisena, enemmän rakentavana! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti rakentavasti kommentistasi - tämmöinen on aina tervetullutta! :)
      Tiedostan kyllä itse virheeni ja se häiritsee myös itseäniä, mutta jatkuvasti koitan sitä parantaa. Tuota paalinarujuttua on monesti pitänytkin kokeilla, mutta jotenkin se aina unohtuu :D

      Poista