keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Talvipäivien kuvailuja [Super paljon kuvia + video!!]

Wihiii, vihdoin saatiin vähän lunta ja kivat säät tänne eteläänkin, niin on ollut paljon enemmän intoa touhuilla hevosten kanssa ja myös kuvailla! Luvassa siis tällä kertaa oikein kuvapainoitteinen postaus!


Tiistaina oli oikein ihana auringonpaiste, joten päästiin vihdoin ja viimein ottamaan minusta ja Vikistä yhteiskuva, kera kaikkien tällä kaudella voitettujen ruusukkeiden. Voitto ruusukkeitahan oli tosiaan kertynyt peräti 9 kappaletta ja muita sijoituksia 5 kappaletta. Kieltämättä todella hyvin mennyt kisakausi takana, eikä yksistäkään estekisoista lähdetty kotimatkalle ilman ruusuketta. Kai tässä nyt on edes vähän aihetta ylpeilyyn!








Ruusukekuvailujen jälkeen lähdettiinkin ratsastamaan. Menin vain kaulanarulla askellajit läpi kentällä, jonka jälkeen heitin Vikille riimut päähän ja narun ohjiksi ja lähdettiin vähän irroittelemaan pelloille. Neidillä oli vähän turhankin paljon energiaa purettavanaan ja neiti kyllä ottikin jälleen kaiken ilon irti pomppimalla ja loikkimalla jokaiseen mahdolliseen ilmansuuntaan. Mutta pääasia että tyttö oli hyvä ratsastaa ja että sillä oli kivaa!

























Lissu saikin tiistaina liikuttaa itse itsensä, kun jätettiin se yksin tarhaan. Hyvää aivojumppaa samalla, kun joutuu jäämään yksinkin. Osasi Lissu kuitenkin rauhoittuakin välillä eikä ollut koko ajan niin pahasti kavereiden perään. Otin myös Hennistä ja Helkastakin muutamia kuvia ja laittelenkin niitä tähän väliin.













Keskiviikkona Noora tuli mukaan tallille ja tarjoutuikin kuvailemaan, kun ratsastin Lissulla. Menin Lissulla ensimmäistä kertaa gramaaneilla ja neitonen toimi oikein kivasti. Ei kertaakaan yrittänyt lähteä juoksemaan ohjaa tai pohjetta karkuun vaan oli todella hyvin kuulolla, vaikka ei myödännytkään tasaisesti koko aikaa. Kentän pohjan kuntokin oli vähän mitä oli, joten sekin rokotti todella paljon, mutta siihen nähden Lissu oli kyllä erittäin hyvä ratsastaa!














Ratsastin myöhemmin myös Vikin kentällä ja pellolla, mutta valitettavasti silloin oli jo niin hämärää, ettei kuvia olisi nähnyt enää ottaa. Kertokaa toki mitä piditte tämän tyylisestä postauksesta, jossa oli enemmän kuvia ja hiukan vähemmän tekstiä. Hyvä vai huono? :)




Loppuun vielä pieni tekemäni video Lissusta, meidän 4kuukautispäivän kunniaksi!
17.12. tuli tosiaan kuluneeksi jo 4kk siitä, kun Lissu minulle tuli. Hassua ajatella, että siitä on kuitenkin kulunut vasta niin vähän aikaa - tuntuu että Lissu olisi ollut minulla jo ikuisuuden :D

Mielipiteitä videosta olisi myös kiva saada :) Videosta ei tullut ihan sellainen, kuin suunnittelin mutta menköön!

13 kommenttia:

  1. Kyllä sietääkin olla ylpeä tollasesta ruusukemäärästä. Ja tosi kauniita kuvia etenkin noi vastavaloon otetut ratsastuskuvat :)

    VastaaPoista
  2. Ihan pakko kysyä, että mistä nuo Lissun I H A N A T suitset on hankittu? :D

    VastaaPoista
  3. Oli tosi kiva postaus, ja kuvia saa ollaa paljon! Postauksissa kerrot yleensä vain että "joo poni oli hyvä" tai "poni ei ollu niin hyvä." Joten olisi kiva saada tosi tarkka katsastus ratsastuksesta. alusta loppuun mitä teit ja miten meni!
    & Ihanasti ruusukkeita, tosta vaan nokka kohti uusia haasteita ja onnea sulle jatkoon lämpöstesi kanssa :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin yrittää joskus kirjoittaa paremman ja tarkemman katsauksen ratsastuksilta! :)
      Kiitos paljon! <3

      Poista
  4. Siis eikö teidän hepoilla oo kaulakappaleellisia loimia vaikka ne on klipattuja??

    VastaaPoista
  5. Miten ihmees sä pysyit tuolla Vikin selässä kun se noin pomppi :DD Mut tää oli kiva postaus ja oli mukavan monipuolisesti kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti :D Mulla on kehittynyt hyvin tasapaino Viksun kanssa :)

      Poista
  6. koulukisoista (eli niissä missä arvostellaan tyyliäkin) ei sitten puhututakkaan.. ei ihme, ettei lissu myötää kunnolla, jos se on esim jumissa kaulastaan, kun ei ole kaulakappaleellista loimea eikä kävelyloimea. mitä järkeä klipata puskahevosia. gramaanejakaan ei yleensä käytetä noin nuorilla eikä noin kireällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onksul silmät päässä:D? Noi gramaanit ei ole tiukalla, nähnykkää sitäXD

      Poista
    2. Samaa mietin :D Lisäksi mietin että plussa keleillä en näe mitään syytä käyttää kävelytysloimea, sillä Lissuahan ei ole edes klipattu selästä ;)

      Tosin ensimmäisen anon kommentti vaikuttaa jotenkin keskeneräiseltä? Puuttuisiko siitä alku?

      Poista