keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Paluu blogin äärelle!

Ohhoh... En edes muista milloin viimeksi minulla on ollut näin pitkä postaustauko. Inspiraationi blogin suhteen on ollut viime viikot täysi nolla. En kuitenkaan halua bloggaamista lopettaa, koska kirjoittaminen on kuitenkin ihan mukavaa ja on aina yhtä hauska lueskella omia vanhoja postauksia. En kuitenkaan jaksa ottaa kirjoittamisesta mitään stressiä, joten sen takia postauksia ei ole tullut - nyt kuitenkin pientä tilanne katsausta!


Viimeisimpien parin kuukauden aikana elämässäni on muuttunut todella moni asia. Vihdoin ja viimein pääsin muuttamaan omaan kotiin löydettyäni itselleni ihanan vuokrakämpän, olen tutustunut ihaniin uusiin ihmisiin ja tietysti myös Lailan pois meno on vaikuttanut elämääni paljon. Lisäksi minulla on ollut hirveästi henkilökohtaisia stressaavia asioita, jotka ovat vieneet sen kaiken lopun ajan ja jaksamisen, jonka olisi voinut käyttää blogiin.

Pikku hiljaa kaikki on kuitenkin alkanut tasaantua ja arki on alkanut rullaamaan sujuvasti eteenpäin, niin toivon mukaan minulta löytyy jatkossa edes hieman enemmän aikaa blogille. Suunnitelmissa on ainakin kolme vähän erikoispostauksen tyylistä postausta ja sen lisäksi ollaan Hennin kanssa meinattu pariinkin otteeseen kuvata videopostaus, mutta vielä ei olla siinä onnistutta - hups. :D Mutta eiköhän tämä tästä. Yritän nyt kerrankin vain nauttia elämästä, enkä stressata mitään turhia!

Tämäkin vuosi alkaa olla kohta pulkassa, jonka jälkeen alkaakin sitten uusi, toivottavasti vielä parempi vuosi!


Mulla on ihan itkettävän vähän&huonoja kuvia mun omasta kämpästä...

Työpaikain pikkujouluissa Heidin kanssa!
Vikin kanssa treenailut on sujunut tosi hyvin! Viimeisimmät kuukaudet ollaan käytännössä työskennelty vain sileällä, sekä käyty maastoilemassa. Pohjat eivät ole paljoa meitä suosineet, joten hyppääminen ollaan jätetty paljon vähemmälle. Silloin tällöin ollaan kyllä hypelty yksittäisiä pieniä esteitä, joista neiti onkin ollut enemmän, kuin innoissaan! :D

Reilu kuukausi sitten meillä kävi eläinlääkäri raspaamassa Vikin, jonka jälkeen neiti onkin ollut mitä parhain ratsastaa! Kaikki ratsastelut ovat kyllä sujuneet todella hyvin ja Viki on ollut erittäin miellyttämishaluinen ihmistä kohtaan. Hennikin on lähiaikoina ratsastellut enemmän Vikillä, ja hänkin on kertonut neidin tuntuneen todella hyvältä.

Vikin kanssa nyt ei toistaiseksi ole mitään kummempia tavoitteita. Maneesille olisi kiva päästä hyppelemään pitkästä aikaa, mutta työvuoroni eivät oikein millään meinaa antaa myöden. Noh töitä on tehtävä silloin, kun niitä on vai miten se meni. Joten loppuvuosi meneekin pitkälti varmaan höntsäillessä ja tehdessä kaikkea mikä on meidän molempien mielestä hauskaa!

Kuvia Vikistä on jonkun verrankin kertynyt näiden parin kuukauden aikana, joten laittelen niitä joitain nyt tähän väliin. :)



















Viki myös klippattiin pari viikkoa sitten!








Lissun kanssa on sujunut melko vaihtelevasti. On ollut päiviä jolloin kaikki on mennyt ihan nappiin, kuin myös päiviä milloin mikään ei ole sujunut. Lissun kanssa ollaan työskennelty paljon sileällä, menty kentällä ja nyt ollaann alettu ratsastella myös pellolla Lissun kanssa. Lisäksi ollaan tottakai myös maastoiltu. Ratsastuksen lisäksi Lissua on käsitelty paljon maastakäsin ja myös juoksutettu.

Ratsastaessa Lissu kuitenkin toimii ihan mukavasti, kunhan saa aluksi purettua ylimääräiset energiansa pois. Suustaan Lissu on vielä epätasainen, mutta askellajeissa löytyy jo selvät ja säädeltävissä olevat tahdit. Tasapainokin on kehittynyt aivan valtavasti - kiitos meidän epätasaisten maastojen ja vaihtelevien pohjien. Vaikka Lissu pellolla ja kentällä meneekin ihan nätisti myös yksin, on maastoon lähtemisestä tullut hieman hankalaa, jos ei kaveria saadakkaan mukaan. Lissusta on tullut todella vastahakoinen joutuessaan poistumaan tallin pihapiiristä ilman kaveria. Tässä siis asia jota täytyisi treenata.

Mutta halutaan edetä kuitenkin Lissun kanssa rauhassa täysin hevosen ehdoilla. Talvella meidän treenimahdollisuudet on vähän mitä on, eikä sille valitettavasti mahda mitään. Toivotaan vain että pian tulisi lumet, jotta päästäisiin taas edes hiukan paremmin treenailemaan!










Lissun klippaus! :)
En yhtään tiedä kuinka epäselvä tästä postauksesta tuli. Tätäkin postausta olen kirjoitellut nyt varmaan yhteensä viitenä eri iltana. Tekstiä ei ole millään meinannut syntyä - lieneekö syynä inspiraation puute vai se, etten kerta kaikkia osaa kertoa viime kuukausista mitään, sillä niiden aikana on sattunut ja tapahtunut niin paljon.

En lupaa, että postauksia alkaisi tulemaan kovinkaan säännöllisesti, mutta näin pitkää postaustaukoa en aio enää pitää! :)

16 kommenttia:

  1. Sulla ei ole vissiin yhtä ainoaa kuvaa, missä et nojaisi eteenpäin hevosen säkää tuijottaen. Nyt istunta kuntoon ja äkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse löysin tästä postauksesta aika montakin sellaista kuvaa missä en tuijota hevosen säkää :) Onko silmissäsi jotain vikaa?

      Poista
    2. ikuisuuden jälkeen eka postaus - ja jo siellä on ensimmäisenä joku GP-tason 50vuotta ratsastanut priimapissis huutelemassa -.-

      Poista
  2. Vau, Lissu on kehittynyt TOSI paljon hyvään suuntaan, ja tamma näyttää mun mielestä ainakin tosi hienolta! :-) Ihana myös toi teidän ratsastusloimi, meitsi tahtoo myös! :-D

    VastaaPoista
  3. Kuka noi teijä hepat oikee klippas? Aika epäsiistit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henni klippasi. Henni klippasi ensimmäistä kertaa, joten siihen nähdenhän nuo on tosi siistit ja hyvin klipatut. Itse olen ainakin todella tyytyväinen hennin aikaansaannokseen!

      Kyllä ne huippuhyvät klippaajatkin ovat joskus olleet ensikertalaisia. Anonyymi on hyvä ja laittaa kuvia klippaamistaan hevosista, kerta on vara tulla päätä aukomaam :)

      Poista
    2. Aaaaa eka kerta :D juujuu ihan hyvää jälkeä toki :) Mutta miksi mahat klippaamatta? ;o

      Poista
    3. Kyllä mahatkin on molemmilta klipattu :) Vähän hämää vain kun molempien neitosten mahat ovat eriväriset kuin hevonen muuten.. :D

      Poista
  4. Hei kivaa kun tuli taas postausta! Ja ihania nuo pulkanveto kuvat! Voi kun tännekin tulisi lunta niin paljon että pystyisi itekkin kokeilemaan :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vaan, ettei mekään olla saatu nauttia lumesta kuin muutamat päivät, kun kaikki on aina sulaneet melkein samantien pois :(

      Poista
  5. Miulla on ollut ikävä näitä ja ennekaikkiaan siuta Tiia. <3

    VastaaPoista
  6. millasia loimia käytätte tytöillä nyt ku ne on klipattu? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytkun kelit ovat vielä reilusti plussan puolella, niin Vikillä on yllään villaloimi ja sadeloimi. Lissulla taas 100g tallitoppa ja sadeloimi :)

      Poista