keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Seurakoulukisat 24.3.2013

Kuten jo aloituspostauksessa mainitsinkin, olin Vikillä kiviharjussa koulukisoissa viime sunnuntaina. Meillä ei mennyt mitenkään ihmeellisesti, mutta kokemustahan me lähdettiin sieltä vain hakemaan, sillä kyseessä kuitenkin tamman ekat koulukisat, eikä meidänkään yhtistäaikaa ollut mennyt kuin reilu kuukausi.
Teille jotka kauhistelette sitä miksi lähdin Vikillä näin aikasin kisoihin ja että ratamme eivät miellyttäneet silmäänne, voitte pitää mölyt omissa mahoissamme. Tiedostan täysin ettei meno ollut tappavan tasaista eikä siistin näköistä, mutta me Vikin ollaan nyt Vikin kanssa monta kokemusta rikkaampia!
Joten tiedostan kyllä kaikkien tämän postauksen kuvien ja videoiden ratsastusvirheet, eikä niistä tarvitse tulla erikseen minulle huomauttamaan, kiitos :)!

Sunnuntai aamuna menin siis tallille siinä yhdeksän jälkeen. Melkein heti hain Vikin ja Helkan sisälle. Harjasin Vikin ja laittelin kaikkia tavaroita valmiiksi. Henni tuli tallille kymmenen aikoihin, aja sillä aikaa kun Henni hoiti Helkan, minä pakkasin autoon tarvittavat tavarat. Jenna tuli tallille joskus puolen yhdentoista aikoihin ja siihen aikoihin laitettiin myös hepat kyytiin ja lähdettiin suuntaamaan kohti kiviharjua! :)

Kiviharjussa käytiin heti eka Hennin kans maksamassa, jonka jälkee käytiin ottaas hepat ulos ja laitettiin ne sitten kuntoon, jonka jälkeen selkään. Käveltiin jonkun aikaa ensin ulkona, jonka jälkeen päästiin maneesiin verkkailemaan.

Raviluokka
Raviluokan verkassa Viki oli aika jees ratsastaa. Rentoutu tosi kivasti, mutta oli aavistuksen jäykkä. Pikku hiljaa jäykkyyskin alkoi hieman hävitä. Vikin harjoitusravi tuntui taas aivan mahdottomalta istua, jonka takia istuntakin oli sen mukainen. Mutta Viki kyllä toimi mukavasti sekä käynnissä että ravissa, oli kuulolla sekä hyvin kuolaimella.

Radalle lähdettiin hyvillä mielin ja alkurata menikin ihan mukavasti, jossain vaiheessa Viki kuitenkin alkoi kuumua paljon, jonka takia sieltä alkoikin tulla jos jonkin moista peitsiä. Ei onneksi peitsattu, kuin yksi ravilävistäjä, muuten mentiin kivasti ravissa ja käynnissä. Paperissa ei ollut oikeastaan minkään näköistä kehittävää palautetta, huomautuksia vain muutamista pikku seikoista.
Raviluokan tulokseksi saatiin: 52,14% // Sij. 18/19

Helppo C
Verkatessa Viki oli jälleen super ♥ Laukattuamme Viki rentoutui entisestään ja tuntui äärettömän hyvältä ratsastaa. Verkasta en oikein osaa muuta sanoa, Viki toimi vain niin tosi kivasti.

Radalle päästyämme Viki kuitenkin jännittyi ja rata meni vähän niin ja näin. Lähestulkoon kaikki raviosuudet mentiin peitsiä tai laukkaa. Mutta laukkassa Viki tuntui toosi kivalta! Tuomari vain ei oikein tykännyt meistä, sillä paperi täynnä kunnon tuomioita Vikistä ja mitähän vielä. No kyllä myö viellä joskus hoidetaa koulukisatki kotii ku treenataan lisää :) Nyt on Vikillekkin kouluaidat näytetty ja tietää ainakin mikä tää juttu oikein on.

Helposta C'stä saatiin tosiaan vain 38% ja sijoituimme 21/23, eli ei edes viimeisiksi ;)














Ratojen jälkeen kävelytettiin Viki ja Helka jonka jälkeen varusteet pois, loimet päälle ja hepat koppiin odottelemaan lähtöä. Minä menin vielä Jerrylläkin HeC'n, mutta siitä lisää toisessa blogissa. Heti luokan loputtua noudettiin arvostelupaperit ja sen jälkeen nokka kohti kouvolaa! :)

Tallilla otettiin vielä yhteiskuva meistä neljästä, jonka jälkeen hoidettiin Viki ja Helka. Tämmöset kisat siis tällä kertaa. Todella hyvin mielin jatketaan tästä Vikin kanssa kohti uusia kisoja! :)

Parhaat kisaponit ♥

4 kommenttia:

  1. Viki on niiiin ylisöpö <3

    VastaaPoista
  2. Tol Vikil on tosi ihana ravi!!!!!! Ja Viki on niin söpö!!!!! Ja onnea teil meni hyvin!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vikilläon tosi kiva ja ihana liidokas ravi :) Kiitos♥

      Poista