sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Aloitus

Heippa, täällä kirjoittelee -95 syntynyt heppatyttö. Moni tunteekin jo minut Tiia & Jerry blogin kautta, mutta ajattelin nyt tehdä minulle ja Vikillekin oman blogin, koska tän tamman kaa tulee sen verran pyörittyy, ni osi kiva kirjotella kuulumisia sännöllisesti jonnekkin (Jerry-blogia en viitsisi täyttää Viki kirjoituksilla, kun siitä oli tullut valituksia...). Joten parempi näin? :)

Päätähtenä tässä blogissa siis on lämminveri tamma Marvel Victoria, tutummin Viki. Vikin olen tiennyt jo muutaman vuoden takaa, mutta vasta 17.2 aloin tammaa liikutella ja rakastuin kyllä Vikiin aivan ensi silmäyksellä!

Eka ratsastus Vikillä


Ekat hypyt Vikin kanssa


Reilun kuukauden verran olen nyt siis Vikillä ratsastellut ja touhuillut sen kanssa. Kuukauteen onkin mahtunut jo yksi maneesi reissu ja seurakoulukisatkin, joista kirjoitan mahdollisimman pian erillisen postauksen :) Olen tosi huono kirjoittamaan aloituspostauksia, joten eiköhän tämäkin ollut tässä.



Koitan todellakin panostaa tulevaisuudessa enemmän postauksien laatuun ja mahdollisuuksien mukaan lisäillä niihin aina kuvia ja videoita. :) Mutta liittykää ihmeessä lukijoiksi, jos yhtään kiinnostuitte :)

Ps. Ulkoasu tulee muuttumaan paremmaksi heti kun jaksan paremmanb väsätä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti