lauantai 6. huhtikuuta 2013

Lauantain talleilut

Tänään kävin jälleen tälläkin tallilla. Liikutin kaikki kolme, Vikin, Helkan aja Fasun, sekä tein sen lisäksi myös iltallin. Tallille menin jossain siinä viiden jälkeen, ja samantien hainkin Vikin tarhasta ja laitoin kuntoon. Menin Vikillä ilman satulaa, kuten kaikilla muillakin :)

Viki oli alusta asti äärettömän kiva ratsastaa. Taipui ja asettui, sekä oli kivan rento. Ratsastin Vikillä kevyesti kaikki askellajit läpi kentällä, sen mukaan mitä siinä pystyi. Yllättävän hyvin siinä kentällä pystyi menemään js ihmettelen että Viki ei laukassakaan kompuroinut tai liukastellun yhtään vaikka kenttä oli mahdotonta sohjoa. Viki oli oikeastaan tänään erityisen kiva, ei mitään ihmeempiä säätöjä tms.

Käytiin Vikin kanssa hieman vielä kävelemässä ja ravailemassa lähimaastossa, jonka jälkeen käveltiin maastossa myös pitkät loppukäynnit. Sitten kävinkin viemässä Vikin takaisin tarhaan ja ootin samalla siinä Helkan.







Helkan kanssa menin myöskin tosi kevyesti painottuen käynti-ravi siirtymisiin ja siihen että poni kulkisi rentona. Otettiin myös hieman laukkaa joka sujui myös hyvin. Poni meni tosi rentona koko ajan, ei mitään ongelmia Helkankaan kanssa. Poni ei edes hionnut yhtään, mutta ihan hyvä vaan, kun pääsee huomenna hyppäämään :)


Lopuksi liikuttelin vielä Fasun. Tämänkin ponin kanssa mentiin hyvin rennosti ja lähinnä ratsastin vain niin että saisin Fasun kulkemaan rauhallisesti ja rentona. Fasullakun on tapana jännittää paljon uusia ratsastajia, ja minäkään en Fasulla ole mennyt vasta kuin muutaman kerran.

Käynnissä Fasu oli tosi hyvä, ravissa alkuun hieman jännitti, mutta kun annoin hiukan pidempää ohjaa meni ponikin paljon rennompana. Otettiin hiukan ravia molempiin suuntiin ja paljon siirtymisiä, sekä muutamat ravi sekä käyntiväistöt. Fasu oli koko ajan tosi rauhallinen ja melko rentokin. Ei kaahannut yhtään samalla tavalla, kuin niillä muilla kerroilla jolloin Fasulla ratsastin. Laukkaa otettiin ihan pari pätkää kentän ei niin lumisilla kohdilla. Paljoo ei Fasun kanssa tarvinnut laukata kun laukka pyöri ihan kivasti alusta alkaen. Fasu oli kyllä kieltämättä ihan hirveän kiva! :)

Fasun liikutuksen jälkeen tein vielä iltatallin. Menen taas huomenna liikuttamaan Vikin jossain vaiheessa. Katotaa jos saisin kameran jonnekkin kuvaamaan niin sais jtn materiaalia :D Tänään saatte kuitenkin tyytyä vanhempiin kuviin tästä kolmikosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti